03 november 2020

Joey Stroek versterkt Business Unit Software

27 Joey Stroek 5 5fa15fd8e0bd2

Joey Stroek (27) versterkt sinds 2 november 2020 onze Business Unit Software. Als Accountmanager gaat hij zich bezig houden met web- en app development. Voor hem valt bij ENTER alles samen: zijn keuze voor technologie in combinatie met sales, in een baan waarbij het om mensen draait.

“Ik heb altijd veel interesse gehad in nieuwe technologieën en ontwikkelingen, daarom studeerde ik ICT en Mediadesign. Om wat geld te verdienen tijdens mijn studie, had ik een bijbaan in de sales. En toen ontdekte ik dat ik dat niet alleen heel erg leuk vond, maar dat daar ook mijn kracht ligt. Na mijn studie ben ik daarom accountmanager geworden bij een dienstverlener in technische specialisten.

Joey Stroek
Joey Stroek

"Ik word er gelukkig van om vraagstukken van klanten goed in te vullen. Bij ENTER gaat het daar ook om: de schakel zijn tussen de persoonlijke drijfveren van opdrachtgevers en medewerkers."

Joey Stroek / Accountmanager

Ik ga altijd voor een lange termijnrelatie. Met mijn klanten, maar ook met de mensen die ik detacheer. Ik word er gelukkig van om vraagstukken van klanten goed in te vullen. Bij ENTER gaat het daar ook om: de schakel zijn tussen de persoonlijke drijfveren van opdrachtgevers en medewerkers. Meedenken en maatwerk leveren en kijken wat iemand nodig heeft. Vakinhoudelijk, maar ook persoonlijk. Deze visie sluit helemaal aan op hoe ik mijn werk wil doen en dat is de reden voor mijn overstap naar ENTER.”