18 april 2024

‘Lekker aan de slag als Business Manager!’ – Maak kennis met Bas Rosendaal

Netwerken vindt ‘ie heel erg leuk om te doen en met mensen omgaan in zijn werk stond hoog op zijn verlanglijstje. En dus past Bas Rosendaal (29) uitstekend bij ENTER in zijn nieuwe rol als Business Manager.

Bas kwam op de vacature bij ENTER via LinkedIn. “Ik ben net klaar met mijn studie Commerciële Economie/Marketing Management en was heel erg aan het zoeken wat bij me past. Detachering leek me wel wat, maar dan alleen als ik dat echt met persoonlijke aandacht voor de kandidaat kan doen. En juist daar draait het om bij ENTER.”

Voor zijn HBO-studie werkte Bas een tijd als back office medewerker bij een groothandel, iets dat redelijk aansloot bij de MBO-opleiding die hij na de middelbare school deed. Bas: “Na die opleiding ben ik een jaar gaan reizen. Dat is ook een van mijn hobby’s. Maar daarna moest ik natuurlijk mijn financiële buffer even aanvullen. Dat gaf me ook de tijd om na te denken over mijn volgende stap en dat werd Commerciële Economie.”

Dat hij iets ouder was dan zijn medestudenten deerde hem niet. “Ik heb echt een leuke tijd gehad en een groot netwerk opgebouwd. Ik heb de introweek mee georganiseerd en andere studenten begeleid. Daarnaast vond ik de studie heel interessant, me daarvoor inzetten was eenvoudig”, vertelt hij. “Maar”, zo sluit hij af: “nu is het tijd om lekker aan de slag te gaan!”

Naast reizen, is Bas dol op zijn vriendin en hun kat, lekker eten en drinken en squashen.

Bas Rosendaal