Opdrachtgevers

We believe in the potential of people to push technology further

Wij zijn ENTER, een bedrijf met projecten in de high tech industrie. We geloven in de kracht van techniek. Techniek is overal en techniek maakt ons leven beter door wat er allemaal mee mogelijk is. Denk maar aan de vele high tech gebieden waar techniek wordt ingezet, zoals gezondheidszorg, milieu, automotive en luchtvaart. De focus ligt hierbij op het ontwikkelen van producten en services. Kortom, wij delen jouw passie voor techniek en de kansen die verdere technische ontwikkelingen onze samenleving bieden.

De mens is de drijvende kracht achter deze technische ontwikkelingen en daarom draait het bij ons om de mens. Om jou! Jij staat centraal binnen onze organisatie. Jij bent ons belangrijkste kapitaal. We geloven in jou en jouw kwaliteiten en competenties. Kennis zit in mensen, en de combinatie van techniek en de menselijke kracht hierachter, is wat ons verbindt. Als jij je ontwikkelt, dan ontwikkelen we wij ons en groeien wij als bedrijf. Wij zetten jou in je kracht. Dat doen we door goed naar je te luisteren, je te ondersteunen en je te inspireren door middel van aandacht en een persoonlijke aanpak. Dat is waar het bij ons om draait, zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Dag in, dag uit. We blijven daarom actief betrokken bij jouw ontwikkeling, zodat we zeker weten dat jij op de juiste plek zit. We geloven namelijk dat jij beter presteert als je goed in je vel zit, helemaal jezelf kan zijn en je je kan ontwikkelen. Dat is de reden dat we een ruim aanbod aan opleidingen, trainingen, cursussen en technische bijeenkomsten hebben. Daarnaast is er ook tijd voor ontspanning in de vorm van sociale activiteiten en evenementen.

We werken vanuit een negental business units, waarbij iedere business unit zijn eigen accountmanagers heeft. Op die manier is er altijd een directe collega met wie je kan schakelen. Samen vormen we een community van technische professionals. Technologie en innovatie vormen daarbij de basis. Dat geldt zowel voor ons, onze collega’s als onze opdrachtgevers. We werken samen met de top high tech bedrijven met een ruim en uiteenlopend aanbod aan technische projecten. Daar leggen we de verbinding tussen mens en techniek. Onze slogan luidt niet voor niets ‘tech with a heartbeat’, want we zijn een mensenbedrijf met ons hart op de goede plek, en dat hart gaat sneller kloppen van techniek.

ENTER Staat voor:

Kwaliteit

Hoogstaande dienstverlening in termen van kwaliteit en service. Voor minder gaan we niet. Gedreven door betrokkenheid bij onze klanten. Dat vormt de basis voor lange termijn relaties, op basis van vertrouwen. Met als resultaat dat we nog beter kunnen inspelen op behoeften.

Snelheid

Snel zijn we ook, maar we handelen nooit overhaast. We willen zeker weten dat we de oplossing bieden waarmee een klant echt geholpen is.

Brains en skills

ENTER levert meer dan alleen ‘brains’. Onze mensen zijn communicatief vaardig, beheersen de Engelse taal, functioneren goed in teamverband, werken volgens planning en gaan professioneel om met deadlines.

Korte lijnen

ENTER spreekt de taal van de klant. Op de werkvloer ‘van techneut tot techneut’. Maar ook voor leidinggevenden en managers zijn we een gesprekspartner op niveau. En dat via één vast aanspreekpunt. Zo houden we de lijnen kort.

Helpen om te winnen

Een blijvende voorsprong opbouwen. Dat is wat onze klanten te doen staat in de hoogcompetitieve, high tech wereldmarkt. Vanuit dat besef geven wij vorm aan onze dienstverlening. Met kennis en kunde paraat om een koppositie te helpen behouden en uit te bouwen. Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet. Onder andere door nauw samen te werken met hogescholen en universiteiten en andere kennisinstituten. En door onze klanten toegang te geven tot het netwerk van kennis dat binnen ENTER aanwezig is.

Sterke partners als ENTER hebben wij als TomTom nodig; ze leveren de goede mensen die met ons meedenken en snel operationeel zijn.

Hans Aerts - VP Software engineering @TomTom
logo's