Annemieke van Helvoort

Avatar annemieke

Sinds wanneer werk je bij ENTER?

April 2018.

Wat doe je bij ENTER? / Wat is je functie?

Ik ben Corporate Recruiter. Samen met de organisatie kijk ik welke profielen goed in ons team passen om het team verder uit te breiden. Ik geef invulling aan de interne vacatures (van werving tot de start van nieuwe collega’s en alle processen daartussen). Ook zorg ik voor training en coaching op de recruitment competentie binnen het team en doe ik een aantal projecten op HR gebied.

Wat motiveert je om dit werk te doen?

De combinatie van een netwerk opbouwen met potentiële nieuwe collega’s, in gesprek gaan met mensen en van toegevoegde waarde zijn voor de organisatie en onze collega’s over werk. Het is zo belangrijk dat je op een leuke plek werkt waar je jezelf kunt ontwikkelen, daar mag ik aan bijdragen. Daarnaast blijf ik het belangrijk vinden om het verschil te maken in een persoonlijke benadering en begeleiding van een kandidaat gedurende de candidate journey.

Waar ben je trots op (op werkgebied)?

Ons team! We hebben een prettig team om mee samen te werken en zetten samen resultaten neer.

Wat vind je het leukste aan werken bij ENTER?

Het fijne team – mensen staan bij ons centraal! En de flexibiliteit en waardering van de organisatie. Daarnaast vind ik de fase waarin ENTER nu zit ook heel leuk. We gaan verder groeien, bouwen aan een team en alles wat hier bij komt kijken. Dit van dichtbij meemaken vind ik leuk.

Wat staat er bovenaan je bucketlist?

Drie maanden rondtrekken met het gezin door de wereld. Geen agenda, vrijheid, avontuur, nieuwe mensen en culturen ontmoeten en hier van leren. Lijkt me heerlijk!