Charlotte van Orsouw

Avatar charlotte

Sinds wanneer werk je bij ENTER?

Ik werk sinds 1 februari 2021 bij ENTER.

Wat doe je bij ENTER? / Wat is je functie?

Als recruiter binnen ENTER houd ik me voornamelijk bezig met de competentie Production Development. Het is mijn doel als recruiter met een marketingcommunicatie achtergrond om ervoor te zorgen dat kandidaten zo goed mogelijk voorbereid worden op hun volgende, passende uitdaging in de arbeidswereld.

Wat motiveert je om dit werk te doen?

Het creëren van een vooruitstrevende verbinding tussen mensen en bedrijven.

Waar ben je trots op (op werkgebied)?

Ik ben trots op de verschillende werkervaringen die ik gehad heb na het behalen van mijn Bachelor Communicatie. Die hebben me gevormd tot de professional die ik nu ben, en stellen mij in staat om het beste uit mezelf en anderen te halen als recruiter. Eén van die ervaringen is een periode van 2 jaar waarin ik in Lissabon, Portugal gewoond en gewerkt heb.

Wat vind je het leukste aan werken bij ENTER?

Het leukste aan werken bij ENTER vind ik de menselijke maat, deze komt in alle aspecten van de organisatie terug, zowel onderling als bijvoorbeeld bij de zoektocht naar geschikte kandidaten voor een project. Daarnaast wordt er als team hard gewerkt met een goede sfeer, om de beste resultaten te behalen.

Wat wilde je worden toen je klein was?

Toen ik klein was wilde ik zangeres of actrice worden. Muziek is altijd al een passie geweest en zingen doe ik nog steeds graag als hobby.