Cune Peters

Cune 1 bewerkt

Sinds wanneer werk je bij ENTER?

Februari 2020

Wat doe je bij ENTER? / Wat is je functie?

Mijn functie is Recruiter Software Technology.

Dat betekent dat ik de beste software professionals voor ENTER mag werven.

Wat motiveert je om dit werk te doen?

We hebben een geweldig team met allemaal enthousiaste, professionele en betrokken collega`s. Dat motiveert natuurlijk enorm!

Verder vind ik het een prachtig vakgebied, software technology. Alles draait om technologie in deze tijd en dat zal alleen maar belangrijker worden in de toekomst. De vraag naar schaars technisch talent zal groter worden en dat maakt het werven juist zo leuk. Je moet je goed in potentiële collega`s kunnen verplaatsen en meedenken over wat zij nodig hebben om zich te blijven ontwikkelen. Dat vergt flexibiliteit, creativiteit en overtuigingskracht. Dat maakt mijn functie enorm uitdagend.

Wat mij ook motiveert is dat je het verschil kunt maken door betrouwbare kwaliteit te leveren. Stel je voor…je woont in Turkije en besluit huis en haard achter te laten om een nieuw leven op te bouwen in Nederland. Dan heb je iemand nodig die je elke stap in het proces begeleid, je zorgvuldig informeert en het vertrouwen geeft dat het goed komt. Maar je hebt ook iemand nodig die je helpt je doelen te realiseren. Dat is wat wij doen: zorgvuldig informeren, begeleiden, houvast bieden en doen wat we beloven.

Waar ben je trots op (op werkgebied)?

Ik ben trots om deel uit te maken van zo`n geweldig team.

Trots dat ik veel (internationaal) technisch talent mag toevoegen aan ons team!

Ik ben ook trots dat ik verschillende wegen bewandel om met schaars talent in contact te komen en hierdoor een stevig, waardevol netwerk op heb kunnen bouwen waar ik dagelijks profijt van heb.

Wat vind je het leukste aan werken bij ENTER?

Samen met mijn collega`s het beste talent toevoegen aan onze organisatie. Echt iets kunnen betekenen voor elkaar, er voor elkaar zijn – ook als het even tegen zit. Hard werken, maar ook lol hebben met elkaar.

Ook de diversiteit met focus op kwaliteit vind ik mooi. De ene dag spreek je met iemand uit Zuid Afrika, de andere dag brainstorm je met het team over creatieve wervingskanalen.

Wat wilde je worden toen je klein was?

Zangeres. Ik zing al heel mijn leven en dat met veel passie en plezier.

Sinds enkele jaren ben ik lid van een kleine, ambitieuze vocal group. We werken hard om mooie concerten neer te kunnen zetten en dat doen we met veel plezier.