Daan Breider

Avatar daan

Sinds wanneer werk je bij ENTER?

Sinds maart 2019.

Wat doe je bij ENTER? / Wat is je functie?

Ik ben Accountmanager Technology bij ENTER. Ik werk vanuit ons kantoor in Delft en ben dagelijks bezig met het coachen van onze medewerkers die werkzaam zijn bij onze klanten. Verder heb ik veel contact met onze klanten en prospects binnen de hightech industrie om vacatures te bespreken waar onze engineers op ingezet kunnen worden.

Wat motiveert je om dit werk te doen?

Doordat ik dagelijks werk met mensen is iedere opdracht weer anders. Kandidaten, medewerkers en klanten hebben allemaal hun eigen wensen, verhalen en ervaringen. Dit allemaal aan elkaar koppelen, geeft mij dagelijks veel energie. Door het coachen zie je medewerkers verder groeien in hun carrière en dat zorgt ervoor dat de match met ENTER en de opdrachtgever steeds sterker wordt. Die combinatie zorgt ervoor dat ik mijn werk zo leuk vind.

Waar ben je trots op (op werkgebied)?

Dat medewerkers op de juiste opdracht zitten en dus gelukkig zijn in hun werk.

Wat vind je het leukste aan werken bij ENTER?

De afwisseling en vrijheid die ik heb in mijn functie. Ik spreek sollicitanten, zit met klanten en prospects aan tafel om nieuwe projecten en vacatures te bespreken en ben daarnaast ook nog bezig met het coachen van medewerkers. Mijn rol is daarom echt 360 graden.

Vertel iets over jezelf wat niemand van je zou verwachten.

Ik ga minimaal 1 x per jaar back tot basic kamperen in de Ardennen of de Eifel. Enkel met een rugtas trek ik dan de bossen in om een mooie en uitdagende wandeling te maken.