Kevin Breggeman

2022 Kevin 3 fav

Sinds wanneer werk je bij ENTER?

Sinds februari 2022

Wat doe je bij ENTER? / Wat is je functie?

Ik ben Accountmanager binnen de competenties Mechatronics, Electronics en Physics op het kantoor in Delft.

Wat motiveert je om dit werk te doen?

De mix tussen klanten en collega’s is iets wat mij motiveert en energie geeft. Elke dag bezig zijn om techneuten te ondersteunen in hun carrière om zo ook klanten te helpen in het oplossen van hun personele zoektocht. Het verder ontwikkelen van mensen binnen mijn team en elke dag van elkaar te kunnen leren. Dat motiveert mij om dit werk te doen.

Waar ben je trots op (op werkgebied)?

Doordat wij de juiste mensen op de juiste plaatsen krijgen, dragen wij ons steentje bij aan een ontwikkelde wereld waarin elke dag meer en meer mogelijk is door nieuwe techniek. Dit raakt niet alleen onze klant of kandidaat maar ook de gebruiken over de hele wereld.

Wat vind je het leukste aan werken bij ENTER?

De mindset en gezelligheid van collega’s en ons gezamenlijke DNA wat door iedereen op zijn eigen manier tot leven komt. Wij zijn geen organisatie waar hiërarchie leidend is maar waar samenwerking en visie zorgt voor nieuwe successen, zowel intern als ook voor onze klanten.

Wat wilde je worden toen je klein was?

Als kind wilde ik piloot worden, daarna de offshore in en nog later architect. Eigenlijk kwam ik er achter dat het mij ging om de passie voor techniek. Dat is het leuke aan werken binnen het technische domein want dagelijks heb ik te maken met techniek binnen alle grote bedrijven in Nederland maar door te doen wat bij me past.