Nikki Sanders

20211022 LAV Fotografie Nikki 2

Sinds wanneer werk je bij ENTER?

Ik werk sinds 16 februari 2021 bij ENTER.

Wat doe je bij ENTER? / Wat is je functie?

Mijn functie is Recruitment Assistant. Dat houdt in dat ik voor ENTER op zoek ga naar mogelijke toekomstige collega’s. Dit doe ik door met de juiste zoektermen op LinkedIn en websites van bedrijven te zoeken naar mensen die de nodige ervaring hebben, waardoor mijn collega hen kan benaderen.

Wat motiveert je om dit werk te doen?

Het geeft mij energie als ik mensen kan vinden die aan ENTER verbonden kunnen worden en als ik dan zie dat zij gelukkig zijn in hun werk.

Waar ben je trots op (op werkgebied)?

Toen ik nog maar net begonnen was met mijn stage, had mijn stage ook behoefte aan een nieuwe collega. Ik ben daar naar op zoek gegaan, en uiteindelijk is zij bij het bedrijf komen werken. Tijdens een van de wekelijkse overleggen waar we met alle collega’s bij elkaar staan, gaf ze aan dat zij erg blij was om te beginnen met werken en dat ze dat te danken had aan het feit dat ik haar destijds een berichtje had gestuurd. Dat vond ik super leuk om te horen en daar was ik stiekem best trots op.

Wat vind je het leukste aan werken bij ENTER?

Helaas ben ik nog niet zo vaak bij ENTER op kantoor geweest. Maar de eerste indruk die ik van ENTER heb, is dat het een leuk bedrijf is met fijne mensen.

Wat staat er bovenaan je bucketlist?

Bovenaan mijn bucketlist staat om te duiken in Australië. Sinds vorig jaar heb ik mijn duikbrevet gehaald in Egypte en ik kan niet wachten om de onderwaterwereld op nog meer plekken te ontdekken! Daarnaast staat het al heel lang op mijn bucketlist om een keer naar Australië te gaan.