Testimonials

Anderhalf jaar geleden heb ik, ondanks aanvankelijke remmingen, de keuze gemaakt om naar Nederland te verhuizen om voor ENTER te gaan werken. Zowel professioneel als persoonlijk heeft mij dit veel opgeleverd. Ik heb mijn eerste jaar er alweer opzitten en ben erg blij met mijn baan waarin ik werk in een creatieve en gevarieerde omgeving, samen met industriële partners van over de hele wereld.

Pradeep - Process Development Engineer @Holst Centre

Nadat ik de opleiding Biomedische Technologie had afgerond, kwam ik erachter dat veel bedrijven nog steeds niet bekend zijn met deze opleiding. ENTER was daarentegen meteen enthousiast over Biomedische Technologie. Na een goed gesprek op het kantoor van ENTER was er meteen een goede klik. Bij Bosch Transmission Technology startte ik op mijn eerste project. Inmiddels ben ik alweer drie jaar met veel plezier werkzaam bij ENTER.

Sander - Process Development Engineer @Bosch Transmission Technology

Na mijn eerste contact met ENTER is de bal zeer snel aan het rollen gegaan. Een aantal dagen later werd ik voorgesteld bij TNO Automotive en vernam later die dag nog dat ik er kon starten. Alles geregeld op zo een korte tijd, dat kom je niet vaak tegen!

Kwinten - Test Engineer @TNO Automotive

Na gesprekken met verschillende detacheerders viel me op dat de collega's van ENTER oprecht geïnteresseerd zijn in wie ik ben en wat ik wil. Dit was voor mij een doorslaggevende factor in mijn keuze voor ENTER. Ik ben ervan overtuigd dat ze als geen ander een passende functie vinden die perfect past bij jouw wensen en ambities.

Jeroen - Application Engineer @Bosch Transmission Technology

Na mijn studie Lucht- en Ruimtevaarttechniek wilde ik graag zo snel mogelijk aan het werk. Al snel kon ik bij ENTER aan de slag. Dankzij de efficiënte werkwijze kon ik binnen twee weken beginnen bij Bosch. De functie is erg interessant en bevat alle aspecten die ik belangrijk vind: uitdagend werk, uitstekende begeleiding van mijn collega’s en teamleider en een ontspannen maar gefocuste werksfeer.

Thomas - Product Engineer @Bosch Transmission Technology

Werken voor ENTER bij TomTom Automotive Custom Systems (CS) in Eindhoven als een Configuration Manager (CM) is een verrassend gevarieerde en dynamische baan. Ik werk aan CS-projecten die betrekking hebben op de aanpassing van de TomTom-software om deze te integreren in de software systemen van veel grote automotive bedrijven, zoals Fiat, Renault en Peugeot en meer recent Subaru en Mitsubishi in Azië. De software draait op een verscheidenheid van platformen, zoals Windows CE, Linux en Android. Het CM werk omvat het bepalen van de release planning, het handhaven van de diverse software-omgevingen en ervoor te zorgen dat de TomTom-software op het hoogste kwaliteit niveau blijft.

Rob - Configuration Manager @TomTom

Door mijn interesses en competenties te combineren, weet ENTER mij goed in te zetten binnen Bosch. Ik heb door kunnen groeien naar mijn huidige functie waarin ik het erg naar mijn zin heb. In deze functie houd ik me bezig met technische klantencommunicatie en ben ik verantwoordelijk om samen met mijn team het product op te leveren bij de klant.

Wai Kam - Application Engineer @Bosch

Ik werk via ENTER als Test Engineer bij TNO Powertrains in Helmond. De functie is een goede match tussen praktijk en theorie in de automotive sector en sluit erg goed aan bij mijn kwaliteiten.

Jarno - Test Engineer @TNO

Na het afronden mijn studie Electrical Engineering richting de healthcare sector, kon ik bij ENTER beginnen. Ik werk nu via ENTER bij IMEC aan verschillende projecten die perfect aansluiten op mijn achtergrond en ambities. 

Patrick - Electrical Engineer @IMEC

Bij ENTER wordt veel aandacht besteed aan je persoonlijke en professionele eigenschappen. Mede hierdoor zit ik nu op een leuke plek waar ik mezelf verder kan ontwikkelen. Bij TomTom beleef ik veel plezier aan het werk dat ik doe; het is erg tastbaar en bevat voldoende uitdagingen.

Rick - Software Designer @TomTom

Doordat men bij ENTER kennis van zaken heeft en goede klantcontacten, duurde mijn hele sollicitatieprocedure niet langer dan vijf dagen inclusief weekend! Op donderdag solliciteerde ik op een vacature via de ENTER website, op zondag werd ik gebeld en op maandag, na een kennismakingsgesprek met ENTER, had ik al een gesprek met hun klant. Inmiddels ben ik acht maanden met veel plezier werkzaam in deze functie.

Jack - Process Development Engineer @Holst Centre

Tijdens mijn vorige baan kwam ik er achter dat mijn interesse voornamelijk zit in Research gerelateerde, korte projecten waar ik mijn kennis in materiaalkunde goed kan toepassen. Na een positief gesprek met ENTER, heb ik een contract getekend en kon ik vrijwel direct beginnen bij Philips Research waar ik nu bijna 2 jaar zit. Tijdens die twee jaar heb ik aan verschillende projecten gewerkt.

Maartje - Researcher @Philips Healthcare
ENTER

ENTER heeft niet alleen goede Systeem Testers, maar coacht en ontwikkelt ze ook op een manier zoals wij dat graag zien. ENTER weet wat er speelt en is in hoge mate betrokken bij ons als klant en bij de persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers.

Barbara Collette - Department Manager @Philips Healthcare
ENTER

ENTER kent de technologie business door en door, en had daarom aan een half woord genoeg toen ik duidelijk maakte wat mijn ambities waren. Ik heb nu precies de specialistische, leidinggevende functie die bij me past.

Ronald - Groepsleider R&D @B/E Aerospace
ENTER

Bij ENTER ben je geen nummer, maar een collega. De sfeer is persoonlijk en informeel. Iedereen op kantoor kent me en staat voor me klaar. Ik heb goede contacten met medewerkers die voor andere opdrachtgevers werken.

Serena - System Test Engineer @ASML
ENTER

ENTER betekent voor mij een prima netwerk waarin ik mijn eigen weg kan bepalen. Ik kies zelf voor welke opdrachtgever ik wil werken en voel me nergens toe verplicht.

Francisco - Process Development Engineer @Holst Centre
ENTER

ENTER biedt trainingen in communicatieve vaardigheden. Daar heb ik veel aan op de werkvloer. Vooral om makkelijker op één golflengte te komen met niet-techneuten zoals managers.

Marco - Equipment Engineer @ASML
ENTER

Ik zit nu op een super leuke werkplek, maar ik houd graag andere opties open. ENTER is voor mij de ideale springplank naar nieuwe uitdagingen, zodra ik daar aan toe ben.

Dirk - Software Designer @TomTom
ENTER

Mijn postdoc in Nijmegen, gerelateerd aan nanotechnologie, zat erop. Ik stond op het punt om terug te gaan naar Oekraïne, mijn koffers waren al gepakt, toen ENTER mij uitnodigde voor een gesprek. Het klikte meteen. Binnen een week had ik een contract en regelde ENTER dat ik in Nederland kon blijven. Inmiddels doe ik al vier jaar het werk waar mijn hart ligt. Bij ASML. Een droom die uitkwam.

Serhiy - Development Engineer @ASML
ENTER

Sterke partners als ENTER hebben wij als TomTom nodig; ze leveren de goede mensen die met ons meedenken en snel operationeel zijn.

Hans Aerts - VP Software engineering @TomTom
ENTER

Roth & Rau werkt al jaren samen met ENTER.
ENTER is een fijne partner om zaken mee te doen. Ze denken en anticiperen mee op een hoog niveau rondom de detachering van hun medewerkers. Ze weten precies welke vaardigheden en ervaring een medewerker van Roth & Rau BV moet hebben. De match is goed en dat geldt zowel voor de samenwerking als voor de kandidaten die via ENTER bij ons gedetacheerd worden.

Monique van den Bogaard - Sr. HR Advisor @Roth & Rau