Terug naar overzicht

Projectleider Maintenance

Locatie
Delft

Dienstverband
40 uur per week

Salaris
3800 / 5100 p.m.

Heb jij verstand van Maintenance en wil jij als Projectleider de maintenancestrategie bepalen en verder uitwerken binnen een hightech machinebouwer met een zeer internationaal karakter? Onze klant wil meer gaan werken met predictive maintenance en in deze rol ben jij daarvan het startpunt. Sta je als Projectleider graag dichtbij de praktijk en ben je in de rol van verbinder in staat om de werkwijze en inzichten van de afdelingen onderhoud en engineering op elkaar af te stemmen? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen als Projectleider Maintenance?

Om alle robots die bij klanten over de hele wereld staat te laten functioneren met minimale downtime moet er een onderhoudsstrategie ontwikkeld worden om de doelen te ondersteunen en te behalen. Het doel van onze klant is om het aantal storingen in het veld te verminderen en meer voorspellend te worden in hun dienstverlening. Dit zijn jouw taken:

 • Ontwikkelen van onderhoudsstrategieën, methodes en procedures voor de hele levenscyclus van de verschillende robots.
 • Ontwikkelen van procedures en standaard werkwijzen bij het diagnosticeren van storingen.
 • Samen met de verschillende teams in de organisatie zal je een tool gaan ontwikkelen om de kosten van maintenance bij te houden.
 • Verbinden van stakeholders in de organisatie en de buitendienst operaties, met als doel het onderhoud te verbeteren op strategisch, tactisch en operationeel niveau.
 • Je maakt deel uit van de samenwerking met de TU/e voor onderzoek naar onderhoudsstrategieën.
 • Je past de (innovatieve) uitkomsten praktisch toe.


Wat breng je mee

 • Je hebt een afgeronde technische HBO of WO opleiding.
 • Met jouw expertise in maintenance engineering breng je kennis in over Reliability centered maintenance (RCM).
 • Bij voorkeur heb je ervaring in een internationale (complexe) technische serviceorganisatie.
 • Je hebt minimaal 3 jaar vergelijkbare ervaring.
 • Je hebt systematisch inzicht en organiserend vermogen.


Wie zijn wij?

Technologie betekent vooruitgang. Het continue vinden van manieren om het anders te doen, producten, services en processen beter te maken. Dat is waar het hart van elke technologieorganisatie én van elke tech-professional sneller van gaat kloppen.

In de projecten waar zij aan werken, maar ook voor zichzelf. Dat betekent voor iedereen wat anders. Voor de een is het begeleid worden naar het project van z’n dromen, voor de ander het doorontwikkelen van z’n vaardigheden. Dát mogelijk maken, dat is mensenwerk. En daar gaat ons hart dan weer sneller van kloppen.

De professionals van ENTER werken op vaste of projectbasis bij een van onze partners en opdrachtgevers. Wij selecteren en combineren project en medewerker met alle aandacht voor ervaring, ambities, persoonlijkheid en natuurlijk de passie voor techniek. Communicatieve en schriftelijke vaardigheden wegen we daarin uiteraard mee om zo de ideale match te maken.

Je gaat bij deze vacature aan de slag bij een hightech machinebouwer waar innovatieve en hoogwaardige robots worden ontwikkeld die wereldwijd worden ingezet.

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten...

 • Een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat!
 • Een uitdagende baan bij een van onze goede klanten.
 • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling.
 • Terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling; Wij zijn zeer nauw betrokken bij jouw carrière en zorgen voor een persoonlijk ontwikkelingsplan en frequente coaching on the job.

Meer weten?
Neem dan contact op met Daan Breider via T: +31 6 53 21 58 70 of E: daan.breider@enter-group.nl.

Zo enthousiast geworden dat je direct wilt solliciteren?
Ga dan naar de button solliciteren en laat je profiel achter. We laten je zo snel mogelijk iets weten. Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.