Terug naar overzicht

Control Engineer

#hightech #control #Delft

Locatie
Regio Rotterdam

Dienstverband
40 uur per week

Ben jij net klaar met je Master studie richting Systems and Control of Control & Simulation dan zijn wij op zoek naar jou! In deze rol werk je aan indrukwekkende, aansprekende en zeer innovatieve systemen. Samen met je collega's in het R&D team ontwikkel je simulaties over dynamisch gedrag en positieregeling van systemen die worden gebruikt om onder andere windmolens te installeren op zee. Daarbij ontwikkel je uiteraard ook de besturingssoftware hiervoor. 

Wat ga je doen

 • Met behulp van Matlab en Python ontwikkel je de controlalgoritmes;
 • In Simulink voer je simulaties uit op het gebied van dynamisch gedrag en positieregeling;
 • Ontwerpen, ontwikkelen en testen van besturingssoftware;
 • Kiezen van geschikte hardware samen met engineers in andere disciplines;
 • Je stelt requirements op voor het project;
 • Je werkt binnen meerdere teams aan verschillende projecten.

Wat verwachten we van je

 • Een afgeronde Master richting Control & Simulation of Systems & Control;
 • Je spreekt Nederlands, maar schakelt ook makkelijk over naar Engels wanneer dit nodig is;
 • Je hebt een sterke focus op haalbaarheid. 

Organisatie

In deze rol ga je aan de slag bij een van onze goede klanten. Verwacht een uitdagende functie bij een internationale organisatie. Je bent onderdeel van een dynamisch en professioneel bedrijf waar innovatie, kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit centraal staan. Je wordt in staat gesteld innovatieve technologieën te ontwikkelen en bij te dragen aan interessante projecten op het gebied van duurzaamheid. Het complete ontwerp en de productie worden inhouse gedaan en ze leveren turn-key producten aan hun klanten.

Werken bij ENTER betekent: jezelf ontwikkelen via uitdagende projecten bij vooraanstaande bedrijven in de high tech industrie.

Hoe wil jij je ontwikkelen? Daar gaat het om bij ENTER. Om jouw ambities te helpen realiseren, adviseren en begeleiden we je op je carrièrepad. Je hebt de keuze uit een groot aanbod van stuk voor stuk uitdagende projecten, waarbij we je coachen ‘on the job’. In de vorm van 1-op-1 coaching, want we geloven in de kracht van een persoonlijke aanpak. Overal valt dan ook over te praten. Inclusief arbeidsvoorwaarden die we aan jouw wensen en behoeften kunnen aanpassen.

ENTER groeit gestaag en daarom bewaken we bewust de menselijke maat. Voorop in onze relatie met jou staan betrokkenheid, aandacht voor het persoonlijke en investeren in jouw ontwikkeling. Reden om te werken in kleinere teams, verbonden aan gespecialiseerde Business Units. Eenvoudig en overzichtelijk georganiseerd. Zo heb je altijd je eigen begeleider met wie je kunt sparren over technisch inhoudelijke zaken en die bovendien je carrièrecoach is.

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten...

 • Een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat!
 • Verwacht een uitdagende functie bij een internationale organisatie. Je bent onderdeel van een dynamisch en professioneel bedrijf waar innovatie, kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit centraal staan.
 • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling;
 • Terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling;
 • Wij zijn zeer nauw betrokken bij jouw carrière en zorgen voor een persoonlijk ontwikkelingsplan en frequente coaching on the job.

Meer weten?

Neem dan contact op met Daan Breider via T: +31 6 53 21 58 70 of E: daan.breider@enter-group.nl.

Zo enthousiast geworden dat je direct wilt solliciteren?

Ga dan naar de button solliciteren en laat je profiel achter. We laten je zo snel mogelijk iets weten. Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.