Terug naar overzicht

Technical Service Support Engineer (derdelijns) in hightech machinebouw

#hightech #supportengineering #rotterdam

Locatie
Rotterdam omgeving

Dienstverband
40 uur per week

Salaris
3000 / 4500 p.m.

Ben jij een engineer (bachelor of master) die heel goed is in het oplossen van problemen die binnenkomen én in het bedenken van oplossingen voor de lange termijn? Gaat jouw hart sneller kloppen van het uitzoeken van de oorzaken van problemen? En wil jij graag werken in de hightech machinebouw? Terwijl je tegelijkertijd in dienst bent bij een bedrijf waar jij centraal staat en waar jouw persoonlijke ontwikkeling prioriteit is? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

Wat ga je doen?

Je komt te werken op een afdeling met ruim 50 collega Service Support Engineers bij een grote hightech machinebouwer. Het bedrijf groeit bovendien heel hard. Neem alleen al het aantal robotsystemen dat ze wereldwijd in onderhoud hebben: dit gaat van 40.000 naar 60.000. Als hierbij een probleem optreedt, ben jij níet degene die het brandje blust. Dat doen de monteurs. 3e lijns issues, dus de zeer complexe problemen komen juist wel naar jou toe. Aan de hand van data zoek je uit  wat de oorzaak van het probleem is en doe je verbetervoorstellen. Daarnaast ga je met klant en interne organisatie in overleg om deze problemen structureel op te lossen. Verder wordt er op de afdeling gekeken naar verbeteringen op het gebied van maintenance, trainingen en de coordinatie rondom het uitrollen van wereldwijde technische updates.

Ben jij:

  • Een bachelor of master met een technische achtergrond?
  • Breed geïnteresseerd in techniek?
  • Iemand die van aanpakken weet?
  • Creatief én tegelijk ook procesgericht? Dan pas je uitstekend in deze rol!

Organisatie

In deze rol ga je aan de slag bij één van onze goede relaties. Deze klant ontwikkelt innovatieve robotsystemen waarmee ze wereldwijd een unieke positie hebben verkregen. Verwacht een uitdagende functie waarbij geen dag hetzelfde is. De organisatie geeft vrijheid in de functie en vraagt verantwoordelijkheid van jou. Je komt bij een internationale en groeiende organisatie te werken met forse ambities op het vlak van innovaties en groei. Kwaliteit van service en producten staan hierbij voorop.

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten...

Een uitdagende functie bij een betrokken en mensgerichte organisatie; Onderdeel te zijn van een dynamisch en professioneel bedrijf waar innovatie en kwaliteit centraal staan; Veel ruimte voor groei en ontwikkeling; Wij zijn als ENTER nauw betrokken bij jouw baan en zorgen voor frequente coaching on the job; Salarisindicatie ligt tussen de €2.800 – €4.900 bruto per maand.

Meer weten?

Neem dan contact op met Daan Breider via T +31 6 53 21 58 70 of E: daan.breider@enter-group.nl.

Zo enthousiast geworden dat je direct wilt solliciteren?

Ga dan naar de button solliciteren en laat je profiel achter. We laten je zo snel mogelijk iets weten. Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.