Terug naar overzicht

Corporate Recruiter

#Corporate #Recruiter #Delft

Locatie
Delft

Opleiding
HBO

Dienstverband
40 uur per week

Salaris
2500 / 4000 p.m.

Wil jij als Corporate Recruiter op zoek gaan naar nieuwe teamleden voor ons software team? Vind jij het leuk om op een onderscheidende manier een netwerk op te bouwen? Word jij enthousiast van kandidaten enthousiast maken? Omschrijf jij jezelf als verbindend, doorzetter en resultaatgericht? Solliciteer dan snel om de nieuwe Corporate Recruiter te worden bij ENTER (Delft)!

Wat ga jij doen als Corporate Recruiter?

Jij gaat aan de slag met het werven van nieuwe collega’s binnen het software domein (IT en high tech).

In deze functie werk je nauw samen met onze Accountmanagers Ian en Stephan. Samen zorgen jullie voor de uitbreiding van ons team. Jij bent voor hun een professionele gesprekspartner over de arbeidsmarkt. Je onderhoudt je netwerk van kandidaten en weet wat er speelt in de markt om de juiste match te kunnen maken. Want het maken van de juiste match, dat geeft jou voldoening!

Dit doe je door:

 • Kandidaten te benaderen en te interviewen; 
 • Voor het sourcen van kandidaten maak je gebruik van verschillende opties en jouw creativiteit; uiteraard heb je een LinkedIn RPS seat tot je beschikking;
 • Talentpools op te bouwen;
 • Campus recruitment verder op te zetten en te onderhouden;
 • Het begeleiding van het gehele recruitmentproces; 
 • Te zorgen voor de beste candidate experience;
 • Een sparringpartner te zijn voor de Accountmanagers. 

Heb je nog geen ervaring als recruiter, geen probleem. Wij hebben voldoende tijd en kennis beschikbaar om je in te werken en succesvol te maken.

De collega’s die jij werft, werken langdurig bij ENTER en in die tijd werken ze aan verschillende projecten. Hierbij kan je denken aan software bouwen voor een race- en vliegsimulator of werken aan de eerste kwantum computer in Europa. 

Om ervoor te zorgen dat onze collega’s langdurig aan ENTER zijn verbonden, is er meer nodig dan uitdagende projecten. Daarom zetten we ook erg in op kennisontwikkeling en zijn we bezig om een community te bouwen. Hier kan jij samen met Ian en Stephan ook een belangrijke rol in pakken.  

Daarnaast maak je als Corporate Recruiter onderdeel uit van het recruitment team van ENTER. Met het team delen we onze kennis met elkaar. Ook pakken we samen recruitment brede onderwerpen samen op zoals het verbeteren van de candidate experience en brainstormen over nieuwe manieren van werven.

Ben jij iemand die…

 • Een hbo-opleiding heeft afgerond;
 • Interesse heeft in mensen;
 • Continu op zoek gaat naar nieuwe mogelijkheden om de doelgroep te bereiken; 
 • Sterk is in het organiseren van je werk;
 • Resultaat belangrijk vindt en zich daarom volledig inzet om de juiste mensen te vinden en een kwalitatieve selectie uit te voeren;
 • Plezier haalt uit het opbouwen van duurzame relaties;
 • Zowel in het Nederlands als het Engels goed kan communiceren.

Heb je één van deze punten niet? Neem dan toch contact op! We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Technologie betekent vooruitgang. Het continue vinden van manieren om het anders te doen, producten, services en processen beter te maken. Dat is waar het hart van elke technologieorganisatie én van elke tech-professional sneller van gaat kloppen. In de projecten waar zij aan werken, maar ook voor zichzelf. Dat betekent voor iedereen wat anders. Voor de een is het begeleid worden naar het project van z’n dromen, voor de ander het doorontwikkelen van z’n vaardigheden. Dát mogelijk maken, dat is mensenwerk. En daar gaat ons hart dan weer sneller van kloppen. 

ENTER is gespecialiseerd in meerdere competenties: Chemical, Electronics, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en Software Technology.

De professionals van ENTER werken bij een van onze partners en opdrachtgevers. Wij selecteren en combineren project en medewerker met alle aandacht voor ervaring, ambities, persoonlijkheid en natuurlijk de passie voor techniek. Communicatieve en schriftelijke vaardigheden wegen we daarin uiteraard mee om zo de ideale match te maken.

Onze accountmanagers en recruiters werken nauw samen, waardoor we de juiste collega’s op het goede moment beschikbaar hebben voor onze klanten. Bovendien bieden we onze medewerkers zo een breed carrièreperspectief. 

#techwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten 

 • Klein betrokken team waar jouw stem telt;
 • Collega’s die stuk voor stuk gedreven zijn en graag met elkaar en jou meedenken over hoe het nog beter kan;
 • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling;
 • Een opbouwende bonus;
 • Telefoon en laptop;
 • Terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling;
 • En nog veel meer!

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je nog vragen over de functie van Corporate Recruiter, neem dan contact op met Patrick van Noort via +31 6 11 92 40 86 of via patrick.vannoort@enter-group.nl

Zo enthousiast dat je direct wilt solliciteren?  

Ga dan naar de button solliciteren en laat je profiel achter. We laten je zo snel mogelijk iets weten. 

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.