Locatie
Eindhoven

Dienstverband
16 uur per week

Salaris
11 / 14 p.m.

Wil jij graag een leuke bijbaan naast je studie die mooi op jouw cv staat voor een goed uurloon? Ben jij minimaal 16 uur in de week beschikbaar voor de komende maanden? Omschrijf jij jezelf als verbindend, doorzetter en resultaatgericht? Solliciteer dan snel om de nieuwe Sourcer te worden bij ENTER in Eindhoven!

Wat ga jij doen als Sourcer?

Bij ENTER zijn wij continu op zoek naar nieuwe collega’s met een technische hbo of TU achtergrond. Als Sourcer ben jij verantwoordelijk voor het vinden van geschikte kandidaten. Samen met de Accountmanager spreek je eerst de vacature door die openstaat. Daarna zoek jij via verschillende kanalen (o.a. LinkedIn) de juiste kandidaten. Deze benader je via een persoonlijk bericht en vervolgens verzorg je de telefonische intake. Als jij positief bent over de kandidaat, dan plan je een kennismakingsgesprek in met de Accountmanager.

Jij gaat aan de slag met het werven van nieuwe collega’s binnen het Technology en/of Software domein (IT en High Tech). Dit doe je door:

 • Te sourcen met verschillende searching tools;
 • Kandidaten op een persoonlijke manier te benaderen;
 • Telefonische intakes af te nemen;
 • Vacatures te schrijven;
 • Te zorgen voor de beste candidate experience;
 • Een sparringpartner te zijn voor de Accountmanagers.

In deze functie werk je nauw samen met onze Accountmanagers. Samen zorgen jullie voor de uitbreiding van ons team. Jij weet snel een shortlist te maken met geschikte kandidaten. Je weet hun op een persoonlijke manier te benaderen en te enthousiasmeren om tot de juiste match te komen. Want het maken van de juiste match, dat geeft jou energie!

De collega’s die jij benadert, werken langdurig bij ENTER en in die tijd werken ze aan verschillende projecten. Hierbij kan je denken aan software bouwen voor een race- en vliegsimulator of het ontwerpen van de mechanica en electronica van medische instrumenten.

Ben jij iemand die...

 • Bezig is met je studie of een tussenjaar neemt;
 • Je enthousiasme kan overbrengen op kandidaten via een bericht of de telefoon;
 • Sterk is in het organiseren van je werk;
 • Resultaat belangrijk vindt en zich daarom inzet om de juiste mensen te vinden en een kwalitatieve selectie uit te voeren;
 • Zowel in het Nederlands als het Engels goed kan communiceren.

Heb je één van deze punten niet? Neem dan toch contact op! We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Technologie betekent vooruitgang. Het continue vinden van manieren om het anders te doen, producten, services en processen beter te maken. Dat is waar het hart van elke technologieorganisatie én van elke tech-professional sneller van gaat kloppen. In de projecten waar zij aan werken, maar ook voor zichzelf. Dat betekent voor iedereen wat anders. Voor de een is het begeleid worden naar het project van z’n dromen, voor de ander het doorontwikkelen van z’n vaardigheden. Dát mogelijk maken, dat is mensenwerk. En daar gaat ons hart dan weer sneller van kloppen. 

ENTER is gespecialiseerd in meerdere competenties: Chemical, Electronics, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en Software Technology.

De professionals van ENTER werken op projectbasis bij een van onze partners en opdrachtgevers. Wij selecteren en combineren project en medewerker met alle aandacht voor ervaring, ambities, persoonlijkheid en natuurlijk de passie voor techniek. Communicatieve en schriftelijke vaardigheden wegen we daarin uiteraard mee om zo de ideale match te maken.

Onze accountmanagers en recruiters werken nauw samen, waardoor we de juiste collega’s op het goede moment beschikbaar hebben voor onze klanten. Bovendien bieden we onze medewerkers zo een breed carrièreperspectief. 

#techwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten 

 • Collega’s die stuk voor stuk gedreven zijn en graag met elkaar en jou meedenken over hoe het nog beter kan;
 • Terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling;
 • En nog veel meer: https://www.enter-group.nl/werken-bij


Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je nog vragen over de functie van Sourcer? Neem dan contact op met Mark Sidler via E: Mark.sidler@enter-group.nl.


Zo enthousiast dat je direct wilt solliciteren?  

Ga dan naar de button solliciteren en laat je profiel achter. We laten je zo snel mogelijk iets weten. 

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.