Terug naar overzicht

Test Engineer

#Test #mechanica #hydrauliek #automotive

Locatie
Rotterdam

Dienstverband
40 uur per week

Gaat jouw hart sneller kloppen van mechanica en hydraulica en wil je daarnaast werken bij een werkgever die jouw een moderne werkplek biedt met veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling? Dan kom ik graag met je in contact!

Wat ga jij doen als Test Engineer?

  • Je bent hoofdzakelijk bezig met het testen, controleren en doormeten van onderdelen die in samengestelde vorm een belangrijk onderdeel vormen van bijvoorbeeld de meest dure sportwagens maar ook van zwaar defensiematerieel.
  • Daarbij stel je procedures op en controleer je deze om te zorgen dat onderdelen en volledige producten aan de hoge kwaliteitseisen voldoen.
  • Als Test Engineer neem je de lead in het oplossen van de complexe kwaliteitsproblemen.

Herken jij jezelf in 

  • Je beschikt over  HBO werk en denk niveau en hebt een technische opleiding.
  • Bij voorkeur heb je ervaring in een vergelijkbare rol.
  • Je bent analytisch sterk en een echte teamplayer.

Waar ga je aan de slag

In deze rol ga je aan de slag bij één van onze goede relaties. Deze klant ontwikkelt hoogwaardige apparatuur voor de automotive industrie en zijn hierin marktleider. Verwacht een uitdagende functie waarbij geen dag hetzelfde is. Er zijn veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door het volgen van trainingen, intensieve coaching en bovenal geven we je veel vrijheid en zelfstandigheid in je functie. Je komt in een bedrijf met groei in het vooruitzicht en je werkt mee aan het wereldwijd leveren van unieke producten. Kwaliteit staat voorop waarbij nauw wordt samengewerkt aan uitdagende projecten om de kwaliteit en efficiëntie continu te blijven verbeteren. Er wordt serieus naar je geluisterd en jouw mening telt.

Aanbod

  • Een uitdagende functie bij een betrokken en mensgerichte organisatie;
  • Onderdeel te zijn van een dynamisch en professioneel bedrijf waar innovatie en kwaliteit centraal staan;
  • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling; Wij zijn als ENTER nauw betrokken bij jouw baan en zorgen voor frequente coaching on the job;
  • Salarisindicatie ligt tussen de €2.600 – €4.200 bruto per maand.

Meer weten?

Neem dan contact op met Daan Breider via T +31 6 53 21 58 70 of E: daan.breider@enter-group.nl.

Zo enthousiast geworden dat je direct wilt solliciteren?

Ga dan naar de button solliciteren en laat je profiel achter. We laten je zo snel mogelijk iets weten. Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.