Terug naar overzicht

Mechanical Engineer medische instrumenten

#Delft #biomechanical #mechanical #R&D

Locatie
Delft

Dienstverband
40 uur per week

Heb je interesse in de medische wereld? Wil je graag werken aan R&D projecten voor het ontwikkelen en verbeteren van medische instrumenten? Dan kom ik graag met je in contact! Als Mechanical Engineer medische instrumenten maak je deel uit van de afdeling R&D. De afdeling R&D is verantwoordelijk voor ontwikkeling van nieuwe producten, maar ook voor overdracht naar en begeleiding van serieproductie en voor nazorg. De afdeling heeft een multidisciplinair karakter, waarin de disciplines fijnmechanica, materiaalkennis, en elektronica een zeer belangrijke rol spelen.

Wat ga je doen?

In deze functie werk je samen met collega's in een multidisciplinair team en ben jij verantwoordelijk voor de conceptuele ontwikkeling van hoogwaardige mechanische ontwerpen voor de medische industie. Je houdt hierbij altijd sterk rekening met de maakbaarheid van het product en werkt nauw samen met collega's van productie en assemblage die in het zelfde pand werken.

 • Je bent verantwoordelijk voor diverse research projecten;
 • Je werkt veel met kunststof- en spuitgietonderdelen. Kennis hiervan hoef je niet persé te hebben. Dat hebben de leveranciers wel;
 • Ontwikkelen van tooling die gebruikt wordt in de productie;
 • Af en toe sta je in de werkplaats om jouw ontwerpen te testen in de praktijk.

Wat breng je mee

 • Een afgeronde Bachelor of Master opleiding (bijv. Mechanical- of Biomechanical Engineering);
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare rol;
 • Je bent een goede conceptuele denker;
 • Goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;

Organisatie

In deze rol ga je aan de slag bij één van onze goede relaties. Deze klant ontwikkelt hoogwaardige medische instrumenten waarmee ze wereldwijd een unieke positie hebben verkregen. Verwacht een uitdagende functie waarbij geen dag hetzelfde is. De organisatie geeft vrijheid in de functie en vraagt verantwoordelijkheid van jou. Ze werken op goed vertrouwen en wederzijds respect en verwachten daar een enthousiaste en gemotiveerde collega voor terug. Je komt in een bedrijf met groei in het vooruitzicht en je werkt mee aan het wereldwijd leveren van unieke producten. Kwaliteit staat voorop waarbij nauw wordt samengewerkt aan uitdagende projecten om de kwaliteit en efficiëntie continu te blijven verbeteren. Er wordt serieus naar je geluisterd en jouw mening telt.

Aanbod

 • Een uitdagende functie bij een betrokken en mensgerichte organisatie;
 • Onderdeel te zijn van een dynamisch en professioneel bedrijf waar innovatie, kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit centraal staan;
 • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling; 
 • Wij zijn als ENTER nauw betrokken bij jouw project en zorgen voor frequente coaching on the job;
 • Salarisindicatie ligt tussen de €3.300 – €4.500 bruto per maand.

Meer weten?

Neem dan contact op met Daan Breider via T +31 6 53 21 58 70 of M: daan.breider@enter-group.nl

Zo enthousiast geworden dat je direct wilt solliciteren?

Ga dan naar de button solliciteren en laat je profiel achter. We laten je zo snel mogelijk iets weten. Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.