Terug naar overzicht

Production Engineer Verspaning

#lean #verspaning

Locatie
Eindhoven

Dienstverband
40 uur per week

Salaris
2800 / 4500 p.m.

Wil jij de verspanende processen bij onze klant naar een hoger niveau tillen? Terwijl je tegelijkertijd werkt voor een bedrijf waar jij centraal staat en waar jouw persoonlijke ontwikkeling prioriteit is? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!


Wat ga jij doen als Production Engineer Verspaning?

Binnen de afdeling Production Engineering wordt jouw verantwoordelijkheid het optimaliseren van de verspanende processen. Afgelopen jaar is er flink geïnvesteerd in nieuwe 5-assige CNC draaifreescombinaties in samenwerking met robotcellen. Het is jouw taak om alle processen rondom dit productieproces te optimaliseren en nieuwe producten vrij te geven voor massaproductie. Vraagstukken waar jij je mee bezig gaat houden zijn: welke gereedschappen hebben we nodig? Welke tooling/hulpgereedschappen? Welke opspanmallen? Hoe is het logistiek georganiseerd? Zijn de operators voldoende opgeleid? Zijn de werkinstructies up to date?

Je bent als Production Engineer de spil tussen R&D, assemblage, kwaliteitsdienst en leveranciers. Je neemt deel aan diverse verbeterteams om de productieprocessen te optimaliseren. Ook ben jij de persoon die het productiepersoneel gaat instrueren over het gebruik van nieuwe productiemiddelen of nieuwe werkmethodes. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het beschikbaar stellen van de juiste technische documentatie/werkinstructies.

Ben jij iemand die…

 • Minimaal een hbo-opleiding Werktuigbouwkunde heeft afgerond. Een afgeronde opleiding Lean Six Sigma Green Belt is een pré (of de interesse om deze via ENTER te volgen);
 • Ervaring/affiniteit heeft met verspaning;
 • Ervaring/affiniteit heeft met betrekking tot implementatie van projecten (projectmanagement vaardigheden);
 • Analytisch, communicatief, kritisch, verantwoordelijk en collegiaal is;
 • Nederlands en Engels in woord en schrift beheerst?

Wie zijn wij?

Technologie betekent vooruitgang. Het continue vinden van manieren om het anders te doen, producten, services en processen beter te maken. Dat is waar het hart van elke technologieorganisatie én van elke tech-professional sneller van gaat kloppen. In de projecten waar zij aan werken, maar ook voor zichzelf. Dat betekent voor iedereen wat anders. Voor de een is het begeleid worden naar het project van z’n dromen, voor de ander het doorontwikkelen van z’n vaardigheden. Dát mogelijk maken, dat is mensenwerk. En daar gaat ons hart dan weer sneller van kloppen. 

ENTER is gespecialiseerd in meerdere competenties: Chemical, Electronics, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en Software Technology.

De professionals van ENTER werken op projectbasis bij een van onze partners en opdrachtgevers. Wij selecteren en combineren project en medewerker met alle aandacht voor ervaring, ambities, persoonlijkheid en natuurlijk de passie voor techniek. Communicatieve en schriftelijke vaardigheden wegen we daarin uiteraard mee om zo de ideale match te maken.

Onze accountmanagers en recruiters werken nauw samen, waardoor we de juiste collega’s op het goede moment beschikbaar hebben voor onze klanten. Bovendien bieden we onze medewerkers zo een breed carrièreperspectief.

#techwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten

 • Een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat!
 • Gedreven en enthousiaste collega’s;
 • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling;
 • Cutting edge hightech projecten;
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.800,- en € 4.500,- waarbij we je op basis van je achtergrond en ervaring inschalen;
 • Terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling;
 • En nog veel meer: https://www.enter-group.nl/werken-bij

Meer weten?

Wil je nog meer weten over wat je gaat doen als Production Engineer Verspaning? Neem dan contact op met René van de Pas via T: 06-55289403 of E: rene.vandepas@enter-group.nl.

Zo enthousiast dat je direct wilt solliciteren? 

Ga dan naar de button solliciteren en laat je profiel achter. We laten je zo snel mogelijk iets weten.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.