Terug naar overzicht

Manufacturing Engineer Medical

#Eindhoven #ManufacturingEngineer #Medical

Locatie
Eindhoven

Dienstverband
40 uur per week

Salaris
3000 / 5000 p.m.

Altijd al een bijdrage willen leveren aan de medische technologie van de toekomst? Als Manufacturing Engineer bij deze opdrachtgever ben jij de schakel tussen R&D, manufacturing en diverse interne stakeholders. Terwijl je tegelijkertijd werkt voor een bedrijf waar jij centraal staat en waar jouw persoonlijke ontwikkeling prioriteit is. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Lees dan vooral snel verder.


Wat ga jij doen als Manufacturing Engineer Medical?

Van begin tot eind heb je de touwtjes in handen. Je bent de verbindende schakel tussen manufacturing, R&D en diverse interne stakeholders en daarmee verantwoordelijk voor de overdracht van het project naar operations. Ook ben je eigenaar van het project en in staat om met de diverse disciplines inhoudelijk de discussie te voeren.

Concreet betekend dit dat je verantwoordelijk bent voor NPI (New Product Introduction) projecten. Je voert het NPI project uit volgens de bijbehorende procedures en bent verantwoordelijk voor de oplevering van alle deliverables. Het is jouw taak om het productieproces van deze nieuwe producten zo efficiënt mogelijk in te richten. Dit doe je door al in een vroeg stadium mee te kijken bij de ontwikkeling. Je durft hierbij een kritische rol in te nemen en de productie te vertegenwoordigen in de beoordeling van designs. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de inregeling van de lay-out op de werkvloer, de supply chain en de productie van een nieuw product, zodanig dat aan alle voorwaarden is voldaan om een serieproductie te besturen.

Buiten de NPI taken om ben je verantwoordelijk voor verschillende verbeterprojecten. Denk hierbij aan het analyseren van data om het productieproces te optimaliseren, Root Cause Analyses en diverse projecten gerelateerd aan Industrie 4.0.

Ben jij iemand die…

 • Een Bachelor of Master-opleiding heeft afgerond, bijvoorbeeld richting Biomedische Technologie, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Mechatronica. Aanvulling met een bedrijfskundige opleiding is een pré;
 • Graag een spilfunctie bekleedt op het scheidingsvlak tussen techniek, organisatie en communicatie en daarbij een échte kwaliteitsdenker is;
 • Ondernemend is en zowel mondeling als schriftelijk de Nederlandse en Engelse taal beheerst;
 • Daadkrachtig is, snel kan schakelen en betrokken partijen op de juiste manier weet te verbinden?

Wie zijn wij?

Technologie betekent vooruitgang. Het continue vinden van manieren om het anders te doen, producten, services en processen beter te maken. Dat is waar het hart van elke technologieorganisatie én van elke tech-professional sneller van gaat kloppen. In de projecten waar zij aan werken, maar ook voor zichzelf. Dat betekent voor iedereen wat anders. Voor de een is het begeleid worden naar het project van z’n dromen, voor de ander het doorontwikkelen van z’n vaardigheden. Dát mogelijk maken, dat is mensenwerk. En daar gaat ons hart dan weer sneller van kloppen. 

ENTER is gespecialiseerd in meerdere competenties: Chemical, Electronics, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en Software Technology.

De professionals van ENTER werken op projectbasis bij een van onze partners en opdrachtgevers. Wij selecteren en combineren project en medewerker met alle aandacht voor ervaring, ambities, persoonlijkheid en natuurlijk de passie voor techniek. Communicatieve en schriftelijke vaardigheden wegen we daarin uiteraard mee om zo de ideale match te maken.

Onze accountmanagers en recruiters werken nauw samen, waardoor we de juiste collega’s op het goede moment beschikbaar hebben voor onze klanten. Bovendien bieden we onze medewerkers zo een breed carrièreperspectief.

#techwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten

 • Een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat!
 • Gedreven en enthousiaste collega’s;
 • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling;
 • Cutting edge hightech projecten;
 • Een bruto maandsalaris tussen € 3.000,- en € 5.000,- waarbij we je op basis van je achtergrond en ervaring inschalen;
 • Terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling;
 • En nog veel meer: https://www.enter-group.nl/werken-bij

Meer weten?

Wil je nog meer weten over wat je gaat doen als Manufacturing Engineer Medical? Neem dan contact op met René van de Pas via T: 06-55289403 of E: rene.vandepas@enter-group.nl.

Zo enthousiast dat je direct wilt solliciteren? 

Ga dan naar de button solliciteren en laat je profiel achter. We laten je zo snel mogelijk iets weten.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.