Terug naar overzicht

Supply Chain Engineer

#Supplychain #logistics #industrie

Locatie
Eindhoven

Opleiding
Universiteit (WO)

Ervaring
< 6 maanden

Dienstverband
40 uur per week

Salaris
2800 / 4350 p.m.

Gaat jouw hart sneller kloppen van een gevarieerde baan waarbij je zowel jouw passie voor techniek als jouw communicatieve vaardigheden in kunt zetten? Ben jij er klaar voor om je handen uit de mouwen te steken? En wil jij werken aan innovatieve hightech projecten die ervoor zorgen dat onze opdrachtgevers een blijvende voorsprong opbouwen in de wereld van technologie? Terwijl je tegelijkertijd werkt voor een bedrijf waar jij centraal staat en waar we jouw persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk vinden? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! 

Wat ga jij doen als Supply Chain Engineer?

Als Supply Chain Engineer ben je verantwoordelijk voor de introductie van Nieuwe Producten in de supply chain. Je ben verantwoordelijk voor het pakket van eisen en draagt zorg dat deze eisen op de juiste manier worden geïmplementeerd en geborgd bij toeleveranciers. Je volgt daarbij het Product Generation Process, waarbij je verantwoordelijk bent voor de Q- en T- aspecten per mijlpaal om tot 'release for volume' te komen. Je geeft DfM, DfA-input en neemt deel aan de interne en externe proces reviews (zoals FMEA's) om tot een optimale procesflow en kwaliteitsborging bij leveranciers te komen. 

Op projectbasis participeer je in de multidisciplinaire team. In dit team ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit (Q) voor prestatie van bepaalde leveranciers en bij de vrijgave van nieuwe leveranciers binnen de afdeling inkoop. Hierbij beoordeel je periodiek de leveranciers. In geval van structurele klachten onderneem je actie om te komen tot verbeterprogramma's.

Jouw belangrijkste taken:

 • Je participeert in een NPI project team waar je verantwoordelijk bent voor de supply chain.
 • Op basis van de vraag van de klant het pakket van eisen voor de toeleverancier opstellen.
 • Bepalen van de juiste leverancier; selectie op basis van Q en T.
 • Implementeren en borgen van de juiste processen middels Productie Generatie Proces bij/met leveranciers.
 • Je bent verantwoordelijk voor betereprogramma’s bij de leveranciers.

Jouw profiel:

 • Minimaal een HBO opleiding richting supply chain management, technische bedrijfskunde of vergelijkbaar.
 • Ervaring met procesbeheersing van productieomgevingen en het afnemen van proces audits.
 • Ervaring met Flows, FMEA (Process/Product), Control Plan, Issue List, CTQ’s, SPC, PER.
 • Kennis en inzicht in grote verscheidenheid aan productieprocessen (in ieder geval van relevante processen van de maak industrie).
 • Je maakt kritische analyses, kunt beknopt rapporteren en helder presenteren.
 • Je kan goed omgaan met de verschillende niveaus en belangen in de organisatie.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wie zijn wij

Technologie betekent vooruitgang. Het continue vinden van manieren om het anders te doen, producten, services en processen beter te maken. Dat is waar het hart van elke technologieorganisatie én van elke tech-professional sneller van gaat kloppen. In de projecten waar zij aan werken, maar ook voor zichzelf. Dat betekent voor iedereen wat anders. Voor de een is het begeleid worden naar het project van z’n dromen, voor de ander het doorontwikkelen van z’n vaardigheden. Dát mogelijk maken, dat is mensenwerk. En daar gaat ons hart dan weer sneller van kloppen.

ENTER is gespecialiseerd in meerdere competenties: Chemical, Electronics, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en Software Technology.

De professionals van ENTER werken op projectbasis bij een van onze partners en opdrachtgevers. Wij selecteren en combineren project en medewerker met alle aandacht voor ervaring, ambities, persoonlijkheid en natuurlijk de passie voor techniek. Communicatieve en schriftelijke vaardigheden wegen we daarin uiteraard mee om zo de ideale match te maken.

Onze accountmanagers en recruiters werken nauw samen, waardoor we de juiste collega’s op het goede moment beschikbaar hebben voor onze klanten. Bovendien bieden we onze medewerkers zo een breed carrièreperspectief. 

#techwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten

 • Een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat!
 • Gedreven en enthousiaste collega’s;
 • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling;
 • Cutting edge hightech projecten;
 • Een bruto maandsalaris tussen €2.800 - €4.350 waarbij we je op basis van je achtergrond en ervaring inschalen;
 • Terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling.

Meer weten?

Wil je nog meer weten over wat je gaat doen als Supply Chain Engineer? Neem dan contact op met Bart Aarts via Bart.Aarts@enter-group.nl

Direct solliciteren?

Ben je na het lezen intussen zo enthousiast dat je onze nieuwe collega wil worden? Via de sollicitatiebutton kun je je profiel achterlaten.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.