Terug naar overzicht

Junior Production Engineer

#eindhoven #juniorproductionengineer #productiondevelopment

Locatie
regio Eindhoven

Opleiding
Universiteit (WO)

Ervaring
6 mnd.-1 jaar

Dienstverband
40 uur per week

Salaris
2600 / 3200 p.m.

Gaat jouw hart sneller kloppen van een gevarieerde baan waarbij je zowel jouw passie voor techniek als jouw communicatieve vaardigheden in kunt zetten? Ben jij er klaar voor om je handen uit de mouwen te steken? En wil jij werken aan innovatieve hightech projecten die ervoor zorgen dat onze opdrachtgevers een blijvende voorsprong opbouwen in de wereld van technologie? Terwijl je tegelijkertijd werkt voor een bedrijf waar jij centraal staat en waar we jouw persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk vinden? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! 

Wat ga jij doen als Production Engineer?

Als Production Engineer vorm jij de verbindende schakel tussen R&D, assemblage, kwaliteitsdienst en leveranciers. Je hebt als doel om het productieproces binnen het bedrijf te optimaliseren. Dit doe je door hands-on technisch bezig te zijn, maar ook jouw analytische en communicatieve skills in te zetten. Je bent er dus constant mee bezig om structurele problemen en knelpunten te signaleren. Je werkt verbetervoorstellen uit en initieert de implementatie hiervan, meestal in samenwerking met de eerdergenoemde afdelingen.

Je zorgt ervoor dat complexe storingen snel opgelost kunnen worden doordat je initiatief neemt en praktische beslissingen maakt. Je staat in nauw contact met het productiepersoneel, instrueert hen over het gebruik van nieuwe productiemiddelen of nieuwe werkmethodes. Je zorgt er ook voor dat de juiste technische documentatie/werkinstructies beschikbaar gesteld worden.

Herken jij jezelf in...

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding in de techniek;
 • 0 tot 2 jaar werkervaring;
 • Sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Analytisch sterk;
 • Organisatievermogen;
 • Taalvaardig in het Nederlands en in het Engels;
 • Een proactieve instelling.

Wie zijn wij

Technologie betekent vooruitgang. Het continue vinden van manieren om het anders te doen, producten, services en processen beter te maken. Dat is waar het hart van elke technologieorganisatie én van elke tech-professional sneller van gaat kloppen. In de projecten waar zij aan werken, maar ook voor zichzelf. Dat betekent voor iedereen wat anders. Voor de een is het begeleid worden naar het project van z’n dromen, voor de ander het doorontwikkelen van z’n vaardigheden. Dát mogelijk maken, dat is mensenwerk. En daar gaat ons hart dan weer sneller van kloppen.

ENTER is gespecialiseerd in meerdere competenties: Chemical, Electronics, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en Software Technology.

De professionals van ENTER werken op projectbasis bij een van onze partners en opdrachtgevers. Wij selecteren en combineren project en medewerker met alle aandacht voor ervaring, ambities, persoonlijkheid en natuurlijk de passie voor techniek. Communicatieve en schriftelijke vaardigheden wegen we daarin uiteraard mee om zo de ideale match te maken.

Onze accountmanagers en recruiters werken nauw samen, waardoor we de juiste collega’s op het goede moment beschikbaar hebben voor onze klanten. Bovendien bieden we onze medewerkers zo een breed carrièreperspectief. 

#techwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten

 • Een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat!
 • Gedreven en enthousiaste collega’s;
 • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling;
 • Cutting edge hightech projecten;
 • Een bruto maandsalaris tussen €2600 - €3200 waarbij we je op basis van je achtergrond en ervaring inschalen;
 • Terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling.

Meer weten?

Wil je nog meer weten over wat je gaat doen als Junior Production Engineer? Neem dan contact op met Charlotte van Orsouw via +31 6 21 64 38 06 of charlotte.vanorsouw@enter-group.nl

Direct solliciteren?

Ben je na het lezen intussen zo enthousiast dat je onze nieuwe collega wil worden? Via de sollicitatiebutton kun je je profiel achterlaten.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.