Terug naar overzicht

Junior High Tech Engineer

#hightech #engineering #eindhoven

Locatie
Eindhoven

Opleiding
HBO/WO

Ervaring
6 mnd.-1 jaar

Dienstverband
40 uur per week

Ben jij (bijna) klaar met jouw technische studie en op zoek naar uitdagende rol als engineer in de high tech industrie, maar weet je nog niet precies wat je wilt? Wil jij werken aan innovatieve hightech projecten die ervoor zorgen dat onze opdrachtgevers een blijvende voorsprong opbouwen in de wereld van technologie? Terwijl je tegelijkertijd werkt voor een bedrijf waar jij centraal staat en waar we jouw persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk vinden? Dan helpen we jou graag in je zoektocht naar een passende uitdaging.


Herken jij jezelf in: 

 • Een passie voor techniek en interesse om in de high tech industrie aan de slag te gaan;
 • Een (bijna) afgeronde BSc of MSc technische opleidingsachtergrond in Werktuigbouwkunde, Electrotechniek, Autotechniek, Technische Natuurkunde of Technische Bedrijfskunde;
 • Taalvaardigheid in het Nederlands en in het Engels;
 • Sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Interesse in projectmatig werken.


Wie zijn wij?

Technologie betekent vooruitgang. Het continue vinden van manieren om het anders te doen, producten, services en processen beter te maken. Dat is waar het hart van elke technologieorganisatie én van elke tech-professional sneller van gaat kloppen. In de projecten waar zij aan werken, maar ook voor zichzelf. Dat betekent voor iedereen wat anders. Voor de een is het begeleid worden naar het project van z’n dromen, voor de ander het doorontwikkelen van z’n vaardigheden. Dát mogelijk maken, dat is mensenwerk. En daar gaat ons hart dan weer sneller van kloppen. 

ENTER is gespecialiseerd in meerdere competenties: Chemical, Electronics, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en Software Technology.

De professionals van ENTER werken op projectbasis bij een van onze partners en opdrachtgevers. Wij selecteren en combineren project en medewerker met alle aandacht voor ervaring, ambities, persoonlijkheid en natuurlijk de passie voor techniek. Communicatieve en schriftelijke vaardigheden wegen we daarin uiteraard mee om zo de ideale match te maken.

Onze accountmanagers en recruiters werken nauw samen, waardoor we de juiste collega’s op het goede moment beschikbaar hebben voor onze klanten. Bovendien bieden we onze medewerkers zo een breed carrièreperspectief. 

#techwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten 

 • Een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat!
 • Gedreven en enthousiaste collega’s;
 • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling;
 • Cutting edge hightech projecten;
 • Een marktconform bruto maandsalaris waarbij we je op basis van je achtergrond en ervaring inschalen;
 • Terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling;
 • En nog veel meer: https://www.enter-group.nl/werken-bij

Meer weten?

Wil je nog meer weten over de mogelijkheden bij ENTER als engineer? Neem dan contact op met Charlotte van Orsouw via T: +31 6 21 64 38 06 of via E: charlotte.vanorsouw@enter-group.nl

Direct solliciteren?

Ben je na het lezen intussen zo enthousiast dat je onze nieuwe collega wil worden? Via sollicitatiebutton kun je je profiel achterlaten.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.