Terug naar overzicht

Afstudeerstage Medewerkerstevredenheidsonderzoek

Locatie
Delft

Dienstverband
40 uur per week

Salaris
400 p.m.

Heb je veel interesse in mensen? Ben je altijd nieuwsgierig naar waar hun hart sneller van gaat kloppen? En ben je zelf een open persoon die graag contact legt? En zoek je een afstudeerstage waarbij je een onderzoek kunt doen én waar deze eigenschappen dan heel goed van pas komen? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Je krijgt er bovendien heel gezellige collega’s in een heel fijn kantoor voor terug! Dát, plus goede begeleiding, dagelijks een lunch en een stagevergoeding. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Lees dan snel verder!


Wat ga jij doen tijdens de stage?

Onze Sourcers, Recruiters en Account Managers zijn dagelijks bezig met het werven van nieuwe collega’s binnen het Technology en/of Software domein (IT en High Tech). Bij ENTER zijn we dan ook continu op zoek naar collega’s met een technische HBO of TU achtergrond.

Onze collega’s werken langdurig bij ENTER en in die tijd doen ze verschillende projecten. Hierbij kun je denken aan software bouwen voor een race- en vliegsimulator of het ontwerpen van de mechanica en electronica van medische instrumenten.

Omdat we bij ENTER gaan voor langetermijnrelaties met zowel onze klanten als onze collega’s, is het belangrijk om onze mensen te blijven boeien en ze aan ons te binden. Wij denken dat we weten hoe we dat moeten doen, maar ook hier geldt: meten is weten! En dat meten, dat mag jij gaan doen! Waar hebben onze collega’s behoefte aan? Je gaat, kort gezegd, een medewerkerstevredenheidsonderzoek opzetten, uitvoeren en evalueren. Dit doe je vanuit een goed onderbouwd theoretisch kader. Ook zet je de waarnemingen uit je onderzoek om in een implementatieplan.

Daarnaast ondersteun je onze Sourcers, Recruiters en Account Managers met hun dagelijkse werk. Dit houdt in dat je ook zelf op zoek gaat naar geschikte kandidaten. Samen met de Account Manager spreek je eerst de vacature door die openstaat. Daarna zoek jij via verschillende kanalen (o.a. LinkedIn) de juiste kandidaten. Deze benader je via een persoonlijk bericht en vervolgens verzorg je de telefonische intake. Als jij positief bent over de kandidaat, dan plan je een kennismakingsgesprek in met de Account Manager.

Naast je onderzoek, waar uiteraard je prioriteit ligt, bestaat je dagelijkse werk uit:

 • Het sourcen met verschillende searching tools;
 • Kandidaten op een persoonlijke manier benaderen;
 • Telefonische intakes afnemen;
 • Vacatures schrijven;
 • Zorgen voor de beste candidate experience;
 • Een sparringpartner zijn voor de Account Managers.

Je werkt hierin nauw samen met onze Account Managers. Een van onze Account Managers zal je tijdens je stage dan ook intensief begeleiden, zodat we er samen een succesvolle periode van maken en jij met een goed cijfer voor je onderzoek je stage afrondt.

Ben jij iemand...

 • Die op zoek is naar een stage waarbij het om menselijk contact draait;
 • Die op zoek is naar een stage om een onderzoek uit te voeren waar ook écht iets mee wordt gedaan;
 • Die van aanpakken weet en ook de dagelijkse werkzaamheden met enthousiasme oppakt?
 • Zowel in het Nederlands als het Engels goed kan communiceren?

Reageer dan snel!

Heb je één van deze punten niet? Neem dan toch contact op! We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Technologie betekent vooruitgang. Het continue vinden van manieren om het anders te doen, producten, services en processen beter te maken. Dat is waar het hart van elke technologieorganisatie én van elke tech-professional sneller van gaat kloppen. In de projecten waar zij aan werken, maar ook voor zichzelf. Dat betekent voor iedereen wat anders. Voor de een is het begeleid worden naar het project van z’n dromen, voor de ander het doorontwikkelen van z’n vaardigheden. Dát mogelijk maken, dat is mensenwerk. En daar gaat ons hart dan weer sneller van kloppen. 

ENTER is gespecialiseerd in meerdere competenties: Chemical, Electronics, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en Software Technology.

De professionals van ENTER werken op projectbasis bij een van onze partners en opdrachtgevers. Wij selecteren en combineren project en medewerker met alle aandacht voor ervaring, ambities, persoonlijkheid en natuurlijk de passie voor techniek. Communicatieve en schriftelijke vaardigheden wegen we daarin uiteraard mee om zo de ideale match te maken.

Onze accountmanagers en recruiters werken nauw samen, waardoor we de juiste collega’s op het goede moment beschikbaar hebben voor onze klanten. Bovendien bieden we onze medewerkers zo een breed carrièreperspectief.

#techwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten

 • Klein betrokken team waar jouw stem telt;
 • Collega’s die stuk voor stuk gedreven zijn en graag met elkaar en jou meedenken over hoe het nog beter kan;
 • Terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling;
 • Stagevergoeding;
 • En nog veel meer: https://www.enter-group.nl/werken-bij

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je nog vragen over deze stage? Neem dan contact op met Patrick van Noort via T: 06 11924086 of E: Patrick.vannoort@enter-group.nl.

Zo enthousiast dat je direct wilt solliciteren? 

Ga dan naar de button solliciteren en laat je profiel achter. We laten je zo snel mogelijk iets weten.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.