Terug naar overzicht

System Engineer

#system #hydrogen #automotive

Locatie
Veldhoven

Opleiding
HBO

Ervaring
3-5 jaar

Dienstverband
40 uur per week

Gaat jouw hart sneller kloppen van een gevarieerde baan waarbij je zowel jouw passie voor techniek als jouw communicatieve vaardigheden in kunt zetten? Ben jij er klaar voor om je handen uit de mouwen te steken? En wil jij werken aan innovatieve hightech projecten die ervoor zorgen dat onze opdrachtgevers een blijvende voorsprong opbouwen in de wereld van technologie? Terwijl je tegelijkertijd werkt voor een bedrijf waar jij centraal staat en waar we jouw persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk vinden? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! 

Wat ga je doen als System Engineer?

De groep PS-CT/ETC2 is binnen de testafdeling van Bosch Tilburg verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud, en doorontwikkeling van de proefstanden van CVT duwbanden in Nederland en Vietnam. Daarnaast ontwikkelen wij kennis en proefstanden voor onze nieuwe activiteiten onder new business. Momenteel werken wij aan een grote uitbreiding van de testmogelijkheden voor de ontwikkeling van waterstof stacks.

Ter versterking van ons Electrolyzer team, gaan wij graag in gesprek met kandidaten die zich vinden in onderstaand profiel. De System engineer binnen ETC is een technisch specialist op het gebied van meerdere waterstof-ontwikkelprocessen (testing, meettechnische vraagstukken). Hij werkt projectmatig aan deze onderwerpen.

Binnen het team ben je mede verantwoordelijk voor de specificaties, de systeemkeuzes, het ontwerp van de proefstanden en de modificaties daarop, waarna realisatie en validatie volgt. Hierin wordt binnen Bosch ITN (International Testing Network) actief samengewerkt met de collega-ontwikkelteams in Duitsland en Oostenrijk, die ieder ook een deel van het ontwikkelproces voor hun rekening nemen.

Wij bieden een inspirerend team dat gewend is de meest uiteenlopende topics adequaat aan te pakken en op te lossen, en dat veel ruimte geeft aan het ontplooien van persoonlijke ambities. Er is gelegenheid om via het uitgebreide Bosch netwerk relevante cursussen en opleidingen te volgen. Daarnaast is er voldoende aandacht voor persoonlijke groei via coaching, maar ook via de Bosch programma’s zoals Lean en Agile.

Herken jij jezelf in...

 • Afgeronde opleiding op HBO+ niveau (mechatronica, fysica)
 • Aantoonbare affiniteit en 5 jaar werkervaring met betrekking tot bovenstaande profiel.
 • Technisch inzicht in de samenhang tussen werktuigbouw, elektrotechniek en automatisering.
 • Ervaring met waterstofsystemen is een pre.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in spraak en schrift. De voertaal in het team is Nederlands.
 • Teamspeler, ondernemend, resultaatgericht, overtuigend, probleemoplossend.
 • Effectief rapporteren en documenteren is een vereiste.


Wie zijn wij

Technologie betekent vooruitgang. Het continue vinden van manieren om het anders te doen, producten, services en processen beter te maken. Dat is waar het hart van elke technologieorganisatie én van elke tech-professional sneller van gaat kloppen. In de projecten waar zij aan werken, maar ook voor zichzelf. Dat betekent voor iedereen wat anders. Voor de een is het begeleid worden naar het project van z’n dromen, voor de ander het doorontwikkelen van z’n vaardigheden. Dát mogelijk maken, dat is mensenwerk. En daar gaat ons hart dan weer sneller van kloppen.

ENTER is gespecialiseerd in meerdere competenties: Chemical, Electronics, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en Software Technology.

De professionals van ENTER werken op projectbasis bij een van onze partners en opdrachtgevers. Wij selecteren en combineren project en medewerker met alle aandacht voor ervaring, ambities, persoonlijkheid en natuurlijk de passie voor techniek. Communicatieve en schriftelijke vaardigheden wegen we daarin uiteraard mee om zo de ideale match te maken.

Onze accountmanagers en recruiters werken nauw samen, waardoor we de juiste collega’s op het goede moment beschikbaar hebben voor onze klanten. Bovendien bieden we onze medewerkers zo een breed carrièreperspectief. 

#techwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten

 • Een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat!
 • Gedreven en enthousiaste collega’s;
 • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling;
 • Cutting edge hightech projecten;
 • Een bruto maandsalaris tussen €2600 - €3200 waarbij we je op basis van je achtergrond en ervaring inschalen;
 • Terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling.

Meer weten?

Wil je nog meer weten over wat je gaat doen als System Engineer? Neem dan contact op met Bart Aarts via E: bart.aarts@enter-group.nl. 

Direct solliciteren?

Ben je na het lezen intussen zo enthousiast dat je onze nieuwe collega wil worden? Via de sollicitatiebutton kun je je profiel achterlaten. Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.