Terug naar overzicht

Junior C# .NET Developer

#Eindhoven #Software #SoftwareEngineer

Locatie
Eindhoven

Opleiding
HBO

Ervaring
1-2 jaar

Dienstverband
40 uur per week

Salaris
2600 / 3500 p.m.

Gaat jouw hart sneller kloppen van programmeren binnen de Microsoft stack?

En wil jij werken aan innovatieve hightech projecten die ervoor zorgen dat onze opdrachtgevers een blijvende voorsprong opbouwen in de wereld van technologie? Terwijl je tegelijkertijd werkt voor een bedrijf waar jij centraal staat en waar we jouw persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk vinden? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! 

Wat ga jij doen als Junior C# .NET Developer?

Als Junior C# .NET Developer ontwerp en optimaliseer je applicaties. Daarnaast onderhoud en beheer je de programmatuur. Wanneer je technische problemen signaleert, draag je bij aan oplossing(en) en stel je verbeteringen voor. Je streeft er naar om passende oplossingen voor de klant te maken. Daarbij verlies je zaken als performance, schaalbaarheid en onderhoud niet uit het oog. Je zal deel uit maken van een Agile (Scrum of Kanban) team bij een van onze klanten. Samen met je team en de product owner schat je werkzaamheden in en voer je deze uit. Met het team richt je je op het creëren van de releases en assisteer en/of neem je het van elkaar over om de teamdoelen te bereiken.


Jij zal je onder meer bezig houden met:

 • Meewerken aan software- en systeemontwerp;
 • Implementeren van code uit SW Designs, UML-diagrammen en componentvereisten;
 • Het verifiëren van softwarecomponenten en het maken van unittests;
 • Ondersteunen bij het testen en integreren van softwarecomponenten;
 • Ondersteuning bieden en betrokken zijn binnen het Agile team;
 • Het verfijnen en definiëren van user stories;
 • Deelnemen aan continue verbetering door het delen van kennis en verbeterpunten binnen het team.

Ben jij iemand met:

 • Een relevante afgeronde Bachelor opleiding en minimaal 2 jaar werkervaring of een relevante afgeronde Master opleiding met 0-2 jaar werkervaring;
 • Kennis en ervaring op het gebied van Microsoft development (C#, .NET);
 • Een leergierige, analytische mindset;
 • Ambitie om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardige C# .NET Software Engineer, met interesse in clean code, design patterns en Software Craftmanship;
 • Kennis en ervaring met Agile manier van werken;
 • Goede kennis van zowel de Nederlandse -als de Engelse taal;

Heb je één van bovenstaande punten niet? Neem dan toch contact met ons op! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Technologie betekent vooruitgang. Het continue vinden van manieren om het anders te doen, producten, services en processen beter te maken. Dat is waar het hart van elke technologieorganisatie én van elke tech-professional sneller van gaat kloppen. In de projecten waar zij aan werken, maar ook voor zichzelf. Dat betekent voor iedereen wat anders. Voor de een is het begeleid worden naar het project van z’n dromen, voor de ander het doorontwikkelen van z’n vaardigheden. Dát mogelijk maken, dat is mensenwerk. En daar gaat ons hart dan weer sneller van kloppen. 

ENTER is gespecialiseerd in meerdere competenties: Chemical, Electronics, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en Software Technology.


De professionals van ENTER werken op projectbasis bij een van onze partners en opdrachtgevers. Wij selecteren en combineren project en medewerker met alle aandacht voor ervaring, ambities, persoonlijkheid en natuurlijk de passie voor techniek. Communicatieve en schriftelijke vaardigheden wegen we daarin uiteraard mee om zo de ideale match te maken.


Onze accountmanagers en recruiters werken nauw samen, waardoor we de juiste collega’s op het goede moment beschikbaar hebben voor onze klanten. Bovendien bieden we onze medewerkers zo een breed carrièreperspectief. 


#techwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten 

 • Een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat!
 • Gedreven en enthousiaste collega’s;
 • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling;
 • Cutting edge hightech projecten;
 • Een bruto maandsalaris tussen €2600,- en €3500,- waarbij we je op basis van je achtergrond en ervaring inschalen;
 • Terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling.

Meer weten?

Wil je nog meer weten over wat je gaat doen als C# .NET Developer? Neem dan contact op met Joey Stroek via T: +31(0)6 - 25 13 38 55 E: joey.stroek@enter-group.nl.

Direct solliciteren?

Ben je na het lezen intussen zo enthousiast dat je onze nieuwe collega wil worden? Via sollicitatiebutton kun je je profiel achterlaten.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.