Terug naar overzicht

Recruiter

#recruiter #eindhoven #techwithaheartbeat

Locatie
Eindhoven

Dienstverband
40 uur per week

Salaris
3000 / 4000 p.m.

Wil jij als Recruiter op zoek gaan naar toekomstkijkers én toekomstmakers? Mensen die verbanden leggen tussen vaststaande feiten, onderzoekend van aard zijn en willen werken aan levensveranderende technologieën; innovaties die de toekomst beter, veiliger en schoner maken. Jij weet je netwerk in deze doelgroep op te bouwen op een persoonlijke manier en je weet mensen te enthousiasmeren voor de uitdagende projecten die bij ENTER op ze wachten. 

Wat ga jij doen als Recruiter?

Jij gaat aan de slag met het werven van nieuwe collega’s binnen het Technology domein. In deze functie werk je nauw samen met onze Business Managers. Zij gaan je helpen de profielen te leren kennen. Daarnaast maak je onderdeel uit van het recruitment team in Eindhoven. We ontwikkelen je graag in het recruitment vak!

Dagelijks spreek je telefonisch en op kantoor HBO en WO opgeleide mensen met een profiel op het gebied van technologie. Jij weet mensen te vinden via verschillende searching tools en de juiste kandidaten aan onze organisatie te binden op een persoonlijke manier!

Om een goed beeld te krijgen van de profielen die we zoeken, doe je een vacature intake met de Business Manager. Ook spreek je samen met de Business Manager met onze opdrachtgevers. Daarnaast ben jij de professionele gesprekspartner over de arbeidsmarkt. Je onderhoudt je netwerk van kandidaten in de markt en weet wat er speelt in de markt om de juiste match te kunnen maken. Want het maken van de juiste match, dat geeft jou voldoening!

Ben jij iemand die...

 • Een hbo-opleiding of wo-opleiding heeft afgerond;
 • 2-5 jaar ervaring heeft in een (corporate) recruitment rol;
 • Interesse heeft in mensen;
 • Graag belt met mogelijke kandidaten;
 • Sterk is in het organiseren van je werk;
 • Resultaat belangrijk vindt en zich daarom volledig inzet om de juiste mensen te vinden en een kwalitatieve selectie uit te voeren;
 • Plezier haalt uit het opbouwen van duurzame relaties;
 • Zowel in het Nederlands als het Engels goed kan communiceren.

Heb je één van deze punten niet? Neem dan toch contact op! We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Technologie betekent vooruitgang. Het continue vinden van manieren om het anders te doen, producten, services en processen beter te maken. Dat is waar het hart van elke technologieorganisatie én van elke tech-professional sneller van gaat kloppen. In de projecten waar zij aan werken, maar ook voor zichzelf. Dat betekent voor iedereen wat anders. Voor de een is het begeleid worden naar het project van z’n dromen, voor de ander het doorontwikkelen van z’n vaardigheden. Dát mogelijk maken, dat is mensenwerk. En daar gaat ons hart dan weer sneller van kloppen. 

ENTER is gespecialiseerd in meerdere competenties: Chemical, Electronics, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en Software Technology.

De professionals van ENTER werken op projectbasis bij een van onze partners en opdrachtgevers. Wij selecteren en combineren project en medewerker met alle aandacht voor ervaring, ambities, persoonlijkheid en natuurlijk de passie voor techniek. Communicatieve en schriftelijke vaardigheden wegen we daarin uiteraard mee om zo de ideale match te maken.

Onze Business Managers en recruiters werken nauw samen, waardoor we de juiste collega’s op het goede moment beschikbaar hebben voor onze klanten. Bovendien bieden we onze medewerkers zo een breed carrièreperspectief. 

#techwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten

 • Een bruto maandsalaris tussen € 3.000,- en € 4.000,- waarbij we je op basis van je achtergrond en ervaring inschalen;
 • Een aantrekkelijke bonusstructuur;
 • Een laptop en telefoon;
 • Een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat;
 • Collega’s die stuk voor stuk gedreven zijn en graag met elkaar en jou meedenken over hoe het nog beter kan;
 • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling;
 • Gave hightech projecten voor jouw kandidaten;
 • Een opbouwende bonus;
 • Telefoon en laptop. 
 • En nog veel meer!

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je nog vragen over de functie van Recruiter, neem dan contact op met Mark Sidler via +31 6 11 33 02 71 of via mark.sidler@enter-group.nl

Zo enthousiast geworden dat je direct wilt solliciteren?

Ga dan naar de button solliciteren en laat je profiel achter. We laten je zo snel mogelijk iets weten.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.