Terug naar overzicht

Medior Mechanical Engineer

#mechanicalengineer #eindhoven #mechanicalengineering

Locatie
regio Eindhoven

Opleiding
HBO/WO

Ervaring
3-5 jaar

Dienstverband
40 uur per week

Salaris
3500 / 4500 p.m.

Gaat jouw hart sneller kloppen van een gevarieerde baan waarbij je zowel jouw passie voor technologie als jouw communicatieve vaardigheden in kunt zetten? Ben jij er klaar voor om jouw technische ideeën als mechanical engineer tot leven te brengen? En wil jij werken aan innovatieve hightech projecten die ervoor zorgen dat onze opdrachtgevers een blijvende voorsprong opbouwen in de wereld van technologie? Terwijl je tegelijkertijd werkt voor een bedrijf waar jij centraal staat en waar we jouw persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk vinden? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

Wat ga jij doen als mechanical engineer?

Als mechanical engineer maak je deel uit van een multidisciplinair team van engineers dat werkt aan de technologie van de toekomst. Je werkt aan complexe designvraagstukken en levert technische ontwerpen en concepten die aan de gestelde requirements voldoen. Deze doelstellingen stem je af met stakeholders zoals inkoop, quality control, productie en service. Daarbij wordt rekening gehouden met een goede balans tussen kwaliteit, functionaliteit, kosten en tijd. Passie voor technologie, maar ook sterke communicatieskills en een brede interesse komen goed van pas in deze rol als mechanical engineer. Je werkt namelijk veel samen met andere engineers om jouw ideeën tot leven te brengen in een rol met gevarieerde werkzaamheden.

Herken jij jezelf in...

 • Een afgeronde BSc of MSc Werktuigbouwkunde of een soortgelijke opleidingsachtergrond;
 • Een aantal jaren werkervaring in de high tech industrie;
 • Je kunt goed overweg met 3D CAD, bij voorkeur SolidWorks of NX;
 • Resultaatgericht, je houdt altijd jouw doel voor ogen en kunt complexe situaties goed overzien;
 • Sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Taalvaardig in het Nederlands en in het Engels;
 • Mis je één van bovenstaande eigenschappen? Neem dan toch contact op. We kijken namelijk graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Wie zijn wij

Technologie betekent vooruitgang. Het continue vinden van manieren om het anders te doen, producten, services en processen beter te maken. Dat is waar het hart van elke technologieorganisatie én van elke tech-professional sneller van gaat kloppen. In de projecten waar zij aan werken, maar ook voor zichzelf. Dat betekent voor iedereen wat anders. Voor de een is het begeleid worden naar het project van z’n dromen, voor de ander het doorontwikkelen van z’n vaardigheden. Dát mogelijk maken, dat is mensenwerk. En daar gaat ons hart dan weer sneller van kloppen.

ENTER is gespecialiseerd in meerdere competenties: Chemical, Electronics, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en Software Technology.

De professionals van ENTER werken op projectbasis bij een van onze partners en opdrachtgevers. Wij selecteren en combineren project en medewerker met alle aandacht voor ervaring, ambities, persoonlijkheid en natuurlijk de passie voor techniek. Communicatieve en schriftelijke vaardigheden wegen we daarin uiteraard mee om zo de ideale match te maken.

Onze accountmanagers en recruiters werken nauw samen, waardoor we de juiste collega’s op het goede moment beschikbaar hebben voor onze klanten. Bovendien bieden we onze medewerkers zo een breed carrièreperspectief.

#techwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten

 • Een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat!
 • Gedreven en enthousiaste collega’s;
 • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling;
 • Cutting edge hightech projecten;
 • Een bruto maandsalaris tussen €3500 - €4500 waarbij we je op basis van je achtergrond en ervaring inschalen;
 • Terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat je gaat doen als Mechanical Engineer? Neem dan contact op met Kees Verbeek via +31 6 25 02 73 53 of kees.verbeek@enter-group.nl

Direct solliciteren?

Ben je na het lezen van de vacature voor mechanical engineer zo enthousiast dat je onze nieuwe collega wil worden? Via de sollicitatiebutton kun je je profiel achterlaten.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.