Terug naar overzicht

Traineeship Software Engineer

#traineeship #software #engineer #randstad

Locatie
Randstad

Ervaring
6 mnd.-1 jaar

Dienstverband
40 uur per week

Salaris
2800 / 3300 p.m.

Heb je een passie voor de hightech industrie? En wil je werken aan innovatieve hightech projecten die ervoor zorgen dat onze klanten een blijvende voorsprong opbouwen in de wereld van de technologie? En werk je tegelijkertijd voor een bedrijf waar jij centraal staat en waar we jouw persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk vinden? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Wij leiden je op tot een van de beste software engineers en helpen je om je ambities waar te maken.

Wat ga je doen als Software Engineer Trainee?

Als Software Engineer Trainee leer je on the job en met behulp van verschillende trainingen. De trainingen zijn gericht op zowel soft skills als hard skills. Daarnaast krijg je intensieve 1 op 1 begeleiding van je ENTER manager om je nog verder te ontwikkelen. On the job ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van innovatieve software oplossingen. Je schrijft specificaties, zet de software architectuur op, maakt de ontwerpen, implementeert deze en voert unit tests uit.

 Je werkt als lid van een multidisciplinair ontwikkelteam. Je bent verantwoordelijk voor:

 • Het vertalen van requirements naar een functioneel en technisch ontwerp;
 • Ondersteuning van de systeemarchitect bij software vraagstukken;
 • Realisatie van het ontwerp in C++, C#, C, en/of Python;
 • Unit Testing van ontwikkelde software componenten en het bouwen/onderhouden van de geautomatiseerde testomgeving en tools;
 • Trouble-shooting en implementatie van oplossingen;
 • Documentatie.

Ben jij iemand die…

 • Een bachelor- of masterdiploma heeft in een technische opleiding;
 • Ervaring heeft met het structureel implementeren van technische software in een van de volgende talen: C++, C#, C of Python;
 • Is analytisch, resultaatgericht en een goede communicator;
 • Is gewend te werken in een gestructureerd proces en kwaliteitsmanagementsystemen;
 • Vloeiend Nederlands en Engels spreekt?

 Wij zijn op zoek naar een afgestudeerde of Junior Software Engineer met een passie voor technische omgevingen en die niet bang is om complexe problemen te analyseren en innovatieve oplossingen te bouwen.

Wie zijn wij?

Technologie betekent vooruitgang. Het continue vinden van manieren om het anders te doen, producten, services en processen beter te maken. Dat is waar het hart van elke technologieorganisatie én van elke tech-professional sneller van gaat kloppen. In de projecten waar zij aan werken, maar ook voor zichzelf. Dat betekent voor iedereen wat anders. Voor de een is het begeleid worden naar het project van z’n dromen, voor de ander het doorontwikkelen van z’n vaardigheden. Dát mogelijk maken, dat is mensenwerk. En daar gaat ons hart dan weer sneller van kloppen.

ENTER is gespecialiseerd in meerdere competenties: Chemical, Electronics, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en Software Technology.

De professionals van ENTER werken op projectbasis bij een van onze partners en opdrachtgevers. Wij selecteren en combineren project en medewerker met alle aandacht voor ervaring, ambities, persoonlijkheid en natuurlijk de passie voor techniek. Communicatieve en schriftelijke vaardigheden wegen we daarin uiteraard mee om zo de ideale match te maken.

Onze accountmanagers en recruiters werken nauw samen, waardoor we de juiste collega’s op het goede moment beschikbaar hebben voor onze klanten. Bovendien bieden we onze medewerkers zo een breed carrièreperspectief.

#techwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook veel van ons verwachten..

 • Een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat!
 • Gedreven en enthousiaste collega's;
 • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling;
 • Cutting edge hightech projecten;
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.800 en € 3.300 op basis van je achtergrond en ervaring;
 • Terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze volledig verzorgde familiedag in de Efteling
 • En nog veel meer!

Wil je meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je nog enkele vragen over de functie van Software Engineer Trainee? Neem dan contact op met Saïda den Heijer via +31 6 21 64 38 06 of via saida.denheijer@enter-group.nl.

Direct solliciteren?

Ben je na het lezen zo enthousiast dat je onze nieuwe collega wilt worden? Je kunt je profiel achterlaten via de sollicitatiebutton.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring.