Terug naar overzicht

Technische Software Engineer

#software #engineer #delft

Locatie
Delft

Ervaring
6-10 jaar

Dienstverband
40 uur per week

Salaris
2800 / 4800 p.m.

Gaat jouw hart sneller kloppen van technische software? En wil je werken aan innovatieve hightech projecten die ervoor zorgen dat onze klanten een blijvende voorsprong opbouwen in de wereld van de technologie? En tegelijkertijd werken bij een bedrijf waar jij centraal staat en waar jouw persoonlijke ontwikkeling voor ons heel belangrijk is? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Wat ga je doen als Technische Software Engineer?

Als Technical Software Engineer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van software die wordt toegepast in complexe en technisch geavanceerde producten. Je werkzaamheden bestaan uit het schrijven van specificaties, het ondersteunen van de software architectuur, het maken van software ontwerpen, implementatie en het uitvoeren van unit tests. Als lid van een klein ontwikkelteam ben je verantwoordelijk voor:

·         Software Requirements Analysis;

·         Vertaling van requirements naar een functioneel en technisch ontwerp;

·         Het ondersteunen van de systeemarchitect bij software vraagstukken;

·         Realisatie van het ontwerp in C, C++, C#, en/of Python;

·         Unit Testing van ontwikkelde software componenten en het bouwen/onderhouden van de geautomatiseerde testomgeving en tools;

·         Trouble-shooting en implementatie van oplossingen;

·         Documentatie.

Ben jij iemand die...

 • Analytisch en een leergierige mindset heeft;
 • Heeft een bachelor- of masterdiploma in informatica, elektronica of een vergelijkbaar technisch vakgebied;
 • Heeft ervaring met het implementeren van technische software in C++, C#, en/of Python;
 • Heeft uitstekende kennis van OOP en het toepassen van design patterns;
 • Heeft ervaring met requirements analyse, software ontwerp, implementatie en testen;
 • Is gewend te werken volgens een gestructureerd proces en kwaliteitsmanagementsystemen;
 • Heeft een goed begrip van zowel de Engelse als de Nederlandse taal, of de bereidheid om Nederlands te leren.

Dan zijn wij op zoek naar jou! Heb je één van bovenstaande punten niet? Neem dan toch contact met ons op! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Technologie betekent vooruitgang. Het continue vinden van manieren om het anders te doen, producten, services en processen beter te maken. Dat is waar het hart van elke technologieorganisatie én van elke tech-professional sneller van gaat kloppen. In de projecten waar zij aan werken, maar ook voor zichzelf. Dat betekent voor iedereen wat anders. Voor de een is het begeleid worden naar het project van z’n dromen, voor de ander het doorontwikkelen van z’n vaardigheden. Dát mogelijk maken, dat is mensenwerk. En daar gaat ons hart dan weer sneller van kloppen. 

ENTER is gespecialiseerd in meerdere competenties: Chemical, Electronics, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en Software Technology.

De professionals van ENTER werken op projectbasis bij een van onze partners en opdrachtgevers. Wij selecteren en combineren project en medewerker met alle aandacht voor ervaring, ambities, persoonlijkheid en natuurlijk de passie voor techniek. Communicatieve en schriftelijke vaardigheden wegen we daarin uiteraard mee om zo de ideale match te maken.

Onze business managers en recruiters werken nauw samen, waardoor we de juiste collega’s op het goede moment beschikbaar hebben voor onze klanten. Bovendien bieden we onze medewerkers zo een breed carrièreperspectief. 

#techwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten

 • Een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat!
 • Gedreven en enthousiaste collega's;
 • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling
 • Cutting edge hightech projecten;
 • Een bruto maandsalaris tussen €2.800 en €4.800 op basis van je achtergrond en ervaring;
 • Terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel volledig verzorgde familiedag in de Efteling;
 • En nog veel meer!

Meer weten?

Wil je nog meer weten over wat je gaat doen als Technisch Software Engineer? Neem dan contact op met Saïda den Heijer via +31 6 21 64 38 06 of via saida.denheijer@enter-group.nl.

Direct solliciteren?

Ben je na het lezen intussen zo enthousiast dat je onze nieuwe collega wilt worden? Via sollicitatiebutton kun je profiel achterlaten.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren ga je akkoord met onze privacy statement.