Terug naar overzicht

Software Engineer C#

#software #engineer #delft

Locatie
Delft

Ervaring
6-10 jaar

Dienstverband
40 uur per week

Salaris
2800 / 5500 p.m.

Gaat jouw hart sneller kloppen van software engineering? En wil je werken aan innovatieve hightech en IT projecten die ervoor zorgen dat onze klanten een blijvende voorsprong opbouwen in de wereld van de technologie? En tegelijkertijd werken voor een bedrijf waar jij centraal staat en waar jouw persoonlijke ontwikkeling voor ons heel belangrijk is? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Wat ga je doen als Software Engineer C#?

Je bent verantwoordelijk voor het programmeren, testen en onderhouden van besturingssoftware op hoog niveau in verschillende omgevingen. Hierbij kun je denken aan:

·         Het bouwen van applicaties die kritische bedrijfsprocessen ondersteunen;

·         Het ontwikkelen van applicaties in de medische industrie;

·         Software bouwen voor besturing van hightech machines;

·         Het ontwikkelen van ondersteunende software voor onderzoeksdoeleinden.

Taken die jouw functie kunnen omvatten zijn:

·         Deelnemen aan software- en systeemontwerp voor kleine en middelgrote projecten;

·         Analyseren, oplossen van problemen en repareren van intern en extern ondervonden problemen en gevraagde wijzigingen;

·         Verifiëren van software componenten en het maken van unit tests;

·         Ondersteunen van het testen en integreren van software componenten;

·         Het creëren van softwaredocumentatie;

·         Een betrokken teamspeler zijn in een Agile (Scrum of Kanban) team;

·         Deelnemen aan communities of practice;

·         Deelnemen aan continue verbetering door het delen van kennis en verbeterpunten binnen het team.

Ben jij iemand met...

 • Een passie voor technologie die niet bang is om complexe problemen te analyseren en innovatieve oplossingen te bouwen;
 • Een Bachelor of Master diploma in Computer Science, Electrical Engineering, Embedded Systems, Natuurkunde, Wiskunde en/of Informatietechnologie;
 • Goede kennis van C#, OOP en Design Patterns;
 • Kennis van de Agile methodologie;
 • Kennis van de Engelse taal. Nederlands is een voordeel.

Dan zoeken wij jou! Heb je één van bovenstaande punten niet? Neem dan toch contact met ons op! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Technologie betekent vooruitgang. Het continue vinden van manieren om het anders te doen, producten, services en processen beter te maken. Dat is waar het hart van elke technologieorganisatie én van elke tech-professional sneller van gaat kloppen. In de projecten waar zij aan werken, maar ook voor zichzelf. Dat betekent voor iedereen wat anders. Voor de een is het begeleid worden naar het project van z’n dromen, voor de ander het door ontwikkelen van z’n vaardigheden. Dát mogelijk maken, dat is mensenwerk. En daar gaat ons hart dan weer sneller van kloppen. 

ENTER is gespecialiseerd in meerdere competenties: Chemical, Electronics, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en Software Technology.

De professionals van ENTER werken op projectbasis bij een van onze partners en opdrachtgevers. Wij selecteren en combineren project en medewerker met alle aandacht voor ervaring, ambities, persoonlijkheid en natuurlijk de passie voor techniek. Communicatieve en schriftelijke vaardigheden wegen we daarin uiteraard mee om zo de ideale match te maken.

Onze business managers en recruiters werken nauw samen, waardoor we de juiste collega’s op het goede moment beschikbaar hebben voor onze klanten. Bovendien bieden we onze medewerkers zo een breed carrièreperspectief. 

#techwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten:

 • Een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat!
 • Gedreven en enthousiaste collega's;
 • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling
 • Cutting edge high tech projecten;
 • Een bruto maandsalaris tussen €2.800 en €5.500 op basis van je achtergrond en ervaring;
 • Terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze volledig verzorgde familiedag in de Efteling;
 • En nog veel meer!

Meer weten?

Word je nieuwsgierig en heb je nog een paar vragen over de functie van Software Engineer C#? Neem dan contact op met Saïda den Heijer via +31 6 21 64 38 06 of via saida.denheijer@enter-group.nl.

Direct solliciteren?

Ben je na het lezen intussen zo enthousiast dat je onze nieuwe collega wilt worden? Via sollicitatiebutton kun je profiel achterlaten.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren ga je akkoord met ons privacy statement.