Terug naar overzicht

Shopfloor planner

#shopfloor #planner #Eindhoven

Locatie
Eindhoven

Dienstverband
40 uur per week

Salaris
3000 / 4000 p.m.

Weet jij de schakel te zijn tussen productieplanning, logistiek en klantvraag? En weet je daarnaast prioriteiten te stellen, ben je doelgericht en goed in multitasken? Dan zijn we op zoek naar jou!


Wat ga jij doen als shopfloor planner?

Als shopfloor planner ben je dagelijks te vinden op de productievloer en werk je nauw samen met de (productie) teamleiders. Je stuurt op de uitvoering van de korte termijn planning en signaleert bottlenecks. Je informeert de MPS planner over de situatie op de werkvloer, welke van effect kan zijn op de langer termijn planning. Je bent het aanspreekpunt voor de leveringen en communiceert intern met alle lagen van de organisatie. Daarbij communiceer je over de planning, de productievoortgang en eventuele leveringsproblemen. Je initieert verbeteringen, met als doel een stabiele en betrouwbare output. Je zorgt voor een efficiënte en effectieve afhandeling van de vraag van de klant waarbij je geregeld contact hebt met de diverse afdelingen. 

Ben jij iemand:

 • Een afgeronde MBO/HBO opleiding op het gebied van Bedrijfskunde of Productielogistiek, of het niveau door ervaring verkregen;
 • Enige ervaring in een soortgelijke functie is een pré;
 • Communicatief vaardig binnen alle lagen van een organisatie;
 • Je hebt technische affiniteit;
 • Affiniteit met Planningssysteem / ERP system en Excel;
 • Flexibele instelling, stressbestendig, accuraat en communicatief sterk;
 • Zoekt en initieert verbeteringen van werkwijze en bent hands-on;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en bij voorkeur Engelse taal. 

Wie zijn wij?

Technologie betekent vooruitgang. Het continue vinden van manieren om het anders te doen, producten, services en processen beter te maken. Dat is waar het hart van elke technologieorganisatie én van elke tech-professional sneller van gaat kloppen. In de projecten waar zij aan werken, maar ook voor zichzelf. Dat betekent voor iedereen wat anders. Voor de een is het begeleid worden naar het project van z’n dromen, voor de ander het door ontwikkelen van z’n vaardigheden. Dát mogelijk maken, dat is mensenwerk. En daar gaat ons hart dan weer sneller van kloppen. 

ENTER is gespecialiseerd in meerdere competenties: Chemical, Electronics, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en Software Technology.

De professionals van ENTER werken op projectbasis bij een van onze partners en opdrachtgevers. Wij selecteren en combineren project en medewerker met alle aandacht voor ervaring, ambities, persoonlijkheid en natuurlijk de passie voor techniek. Communicatieve en schriftelijke vaardigheden wegen we daarin uiteraard mee om zo de ideale match te maken.

Onze business managers en recruiters werken nauw samen, waardoor we de juiste collega’s op het goede moment beschikbaar hebben voor onze klanten. Bovendien bieden we onze medewerkers zo een breed carrièreperspectief. 

#techwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten 

 • Een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat!
 • Gedreven en enthousiaste collega’s;
 • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling;
 • Cutting edge hightech projecten;
 • Een bruto maandsalaris tussen €3.000,- en €4.000,- waarbij we je op basis van je achtergrond en ervaring inschalen;
 • Terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling;
 • En nog veel meer!

Meer weten?

Wil je nog meer weten over wat je gaat doen als shopfloor planner? Neem dan contact op met Dirk van Brunschot via +31 6 27 24 75 71 of via dirk.vanbrunschot@enter-group.nl.

Zo enthousiast dat je direct wilt solliciteren?  

Ga dan naar de button solliciteren en laat je profiel achter. We laten je zo snel mogelijk iets weten. 

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.