Terug naar overzicht

Corporate Recruiter

#Eindhoven #Recruiter#Software

Locatie
Eindhoven

Dienstverband
40 uur per week

Salaris
3500 / 4000 p.m.

Word jij enthousiast van kandidaten enthousiast maken? Vind jij het leuk om op een onderscheidende manier een netwerk op te bouwen? Omschrijf jij jezelf als sociaal, verbindend, doorzetter en resultaatgericht? Kortom: wil jij als Corporate Recruiter op zoek gaan naar nieuwe teamleden voor ons Software Technology team? Solliciteer dan snel om de nieuwe Corporate Recruiter te worden bij ENTER!

Wat ga jij doen als Corporate Recruiter?

Jij gaat aan de slag met het werven van nieuwe collega’s binnen het software domein. Als ambassadeur van ENTER en onze werkwijze, waarin een mensgerichte aanpak en kennis van zaken centraal staan, weet jij talent te vinden, binden en boeien. Je selecteert en benadert kandidaten en voert de eerste gesprekken. Daarin ben je een prettige en enthousiaste gesprekspartner, maar kijk je ook kritisch naar je kandidaten. Vervolgens begeleid je jouw kandidaten door het verdere sollicitatieproces bij ENTER, waarbij het belangrijk is dat je verbinding weet te leggen met je kandidaten en een vertrouwensband opbouwt.

In deze functie werk je nauw samen met jouw team, bestaande Dieka, Erica, Koen en Perjan. Samen zorgen jullie voor de uitbreiding van het Software Technology team. Jij bent voor hun een professionele gesprekspartner over de arbeidsmarkt. Je onderhoudt je netwerk van kandidaten en weet wat er speelt in de markt om de juiste kandidaten aan te trekken. Want het vinden van de nieuw talent voor jouw team, dat geeft jou voldoening!

Dit doe je door:

 • Kandidaten te benaderen en te interviewen;
 • Voor het sourcen van kandidaten maak je gebruik van verschillende opties en jouw creativiteit; uiteraard heb je een LinkedIn RPS seat tot je beschikking;
 • Talentpools op te bouwen;
 • Campus recruitment verder op te zetten en te onderhouden;
 • Het begeleiding van het gehele recruitmentproces;
 • Te zorgen voor de beste candidate experience;
 • Een sparringpartner te zijn voor de Talent- en Accountmanagers.

De collega’s die jij werft, werken vanuit een vast contract bij ENTER aan verschillende projecten in diverse domeinen binnen de High Tech industrie. Om ervoor te zorgen dat onze collega’s langdurig aan ENTER zijn verbonden, is er meer nodig dan uitdagende projecten. Daarom zetten we ook erg in op kennisontwikkeling en zijn we bezig om een community te bouwen. Hier kan jij samen met Dieka, Erica, Koen en Perjan ook een belangrijke rol in spelen.

Daarnaast maak je als Corporate Recruiter onderdeel uit van het recruitment team van ENTER. Met het team delen we onze kennis met elkaar. Ook pakken we samen recruitment brede onderwerpen samen op zoals het verbeteren van de candidate experience en brainstormen over nieuwe manieren van werven.

Heb je ideeën over hoe we ons recruitment proces verder kunnen verbeteren? Graag! In onze middelgrote organisatie waarderen we jouw ondernemende houding alleen maar. De sfeer bij ENTER is informeel: Recruiters, Account Managers en Business Unit Managers werken bij ENTER letterlijk zij aan zijn. Jouw collega’s zijn oprecht in jou geïnteresseerd en zijn altijd bereid om jou te helpen met je vragen. Bovendien drinken we op vrijdagmiddag regelmatig samen een borrel om je week gezellig af te sluiten.

  Ben jij iemand die…

  • Een hbo of wo-opleiding heeft afgerond in de richting van HR, commercie of IT/Software;
  • Ten minste 3 jaar ervaring heeft in een (corporate) recruitment rol;
  • Nieuwsgierig is, oprechte interesse heeft in mensen en makkelijk verbinding weet te maken;
  • Continu op zoek gaat naar nieuwe mogelijkheden om de doelgroep te bereiken;
  • Sterk is in het organiseren van je werk;
  • Het doorzettingsvermogen heeft om te blijven zoeken naar die ene kandidaat waarvan jij weet dat die perfect past in ons team;
  • Communicatief vaardig is en op natuurlijke wijze de verbinding weet te maken met jouw kandidaten;
  • Plezier haalt uit het opbouwen van duurzame relaties;
  • Zowel in het Nederlands als het Engels goed kan communiceren.

  Heb je één van deze punten niet? Neem dan toch contact op! We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

  Wie zijn wij?

  Technologie betekent vooruitgang. Het continue vinden van manieren om het anders te doen, producten, services en processen beter te maken. Dat is waar het hart van elke technologieorganisatie én van elke tech-professional sneller van gaat kloppen. In de projecten waar zij aan werken, maar ook voor zichzelf. Dat betekent voor iedereen wat anders. Voor de een is het begeleid worden naar het project van z’n dromen, voor de ander het doorontwikkelen van z’n vaardigheden. Dát mogelijk maken, dat is mensenwerk. En daar gaat ons hart dan weer sneller van kloppen.

  ENTER is gespecialiseerd in meerdere competenties: Chemical, Electronics, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en Software Technology.

  De professionals van ENTER werken op projectbasis bij een van onze partners en opdrachtgevers. Wij selecteren en combineren project en medewerker met alle aandacht voor ervaring, ambities, persoonlijkheid en natuurlijk de passie voor techniek. Communicatieve en schriftelijke vaardigheden wegen we daarin uiteraard mee om zo de ideale match te maken.

  Onze business managers en recruiters werken nauw samen, waardoor we de juiste collega’s op het goede moment beschikbaar hebben voor onze klanten. Bovendien bieden we onze medewerkers zo een breed carrièreperspectief.

  #techwithaheartbeat

  Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten:

  • Klein betrokken team waar jouw stem telt;
  • Collega’s die stuk voor stuk gedreven zijn en graag met elkaar en jou meedenken over hoe het nog beter kan;
  • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling;
  • Een opbouwende bonus;
  • Telefoon en laptop;
  • Je weekend start met een vrijdagmiddagborrel op ons eigen dakterras (en bij slecht weer binnen :-))
  • Terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling;
  • En nog veel meer!

  Meer weten?

  Ben je nieuwsgierig geworden of heb je nog vragen over de functie van Corporate Recruiter? Neem dan contact op met Perjan Kuijten via +31 6 11 39 58 63 of via perjan.kuijten@enter-group.nl.

  Zo enthousiast geworden dat je direct wil solliciteren?

  Gebruik dan de button aan de rechterkant van het scherm om te solliciteren!

  Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.