Terug naar overzicht

Talent Sourcer

#Sourcer #Eindhoven #Student

Locatie
Eindhoven

Dienstverband
16 uur per week

Salaris
11 / 15 p.m.

Een bijbaan die goed op je CV staat, voor een goed uurloon, met gezellige collega’s in een heel fijn kantoor én op werkdagen een verzorgde lunch. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Lees dan snel verder! Want wij zoeken een Talent Sourcer voor ons kantoor in Eindhoven. Ben jij minimaal 16 uur per week beschikbaar in de komende maanden? En omschrijf jij jezelf als verbindend, doorzetter en resultaatgericht? Dan zijn wij een heel goede match!

Wat ga jij doen als Talent Sourcer?

Jij gaat aan de slag met het werven van nieuwe collega’s binnen het Technology domein. Bij ENTER zijn we continu op zoek naar collega’s met een technische HBO of TU achtergrond. Onze collega’s werken langdurig bij ENTER en in die tijd doen ze verschillende projecten. Hierbij kun je denken aan software bouwen voor een race- en vliegsimulator of het ontwerpen van de mechanica en electronica van medische instrumenten.

Als Talent Sourcer ben jij verantwoordelijk voor het vinden van geschikte kandidaten. Samen met de Business Manager spreek je eerst de vacature door die openstaat. Daarna zoek jij via verschillende kanalen (o.a. LinkedIn) de juiste kandidaten. Deze benader je via een persoonlijk bericht en vervolgens verzorg je de telefonische intake. Als jij positief bent over de kandidaat, dan plan je een kennismakingsgesprek in met de Business Manager.

Je dagelijkse werk bestaat uit:

 • Het sourcen met verschillende searching tools;
 • Kandidaten op een persoonlijke manier benaderen;
 • Telefonische intakes afnemen;
 • Vacatures schrijven;
 • Zorgen voor de beste candidate experience;
 • Een sparringpartner zijn voor de Business Managers.

In deze functie werk je nauw samen met onze Business Managers. Samen zorgen jullie voor de uitbreiding van ons team. Jij weet snel een shortlist te maken met geschikte kandidaten. Je weet ze op een persoonlijke manier te benaderen en te enthousiasmeren om tot de juiste match te komen. Want het maken van de juiste match, dat geeft jou energie!

Ben jij iemand die...

 • Bezig is met een studie of een tussenjaar neemt;
 • Je enthousiasme kan overbrengen op kandidaten via een bericht of de telefoon;
 • Sterk is in het organiseren van je werk;
 • Resultaat belangrijk vindt en zich daarom inzet om de juiste mensen te vinden en een kwalitatieve selectie uit te voeren;
 • Zowel in het Nederlands als het Engels goed kan communiceren?

Reageer dan snel!

Heb je één van deze punten niet? Neem dan toch contact op! We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Technologie betekent vooruitgang. Het continue vinden van manieren om het anders te doen, producten, services en processen beter te maken. Dat is waar het hart van elke technologieorganisatie én van elke tech-professional sneller van gaat kloppen. In de projecten waar zij aan werken, maar ook voor zichzelf. Dat betekent voor iedereen wat anders. Voor de een is het begeleid worden naar het project van z’n dromen, voor de ander het doorontwikkelen van z’n vaardigheden. Dát mogelijk maken, dat is mensenwerk. En daar gaat ons hart dan weer sneller van kloppen. 

ENTER is gespecialiseerd in meerdere competenties: Chemical, Electronics, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en Software Technology.

De professionals van ENTER werken op projectbasis bij een van onze partners en opdrachtgevers. Wij selecteren en combineren project en medewerker met alle aandacht voor ervaring, ambities, persoonlijkheid en natuurlijk de passie voor techniek. Communicatieve en schriftelijke vaardigheden wegen we daarin uiteraard mee om zo de ideale match te maken.

Onze business managers en recruiters werken nauw samen, waardoor we de juiste collega’s op het goede moment beschikbaar hebben voor onze klanten. Bovendien bieden we onze medewerkers zo een breed carrièreperspectief. 

#techwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten

 • Klein betrokken team waar jouw stem telt;
 • Collega’s die stuk voor stuk gedreven zijn en graag met elkaar en jou meedenken over hoe het nog beter kan;
 • Een goed uurloon tussen de €11 en €15;
 • Terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling;
 • En nog veel meer!

  Meer weten?

  Wil je nog meer weten over wat je gaat doen als Talent Sourcer? Neem dan contact op met Esther Smulders via +31 6 27313935 of via esther.smulders@enter-group.nl .

  Zo enthousiast dat je direct wilt solliciteren?  

  Ga dan naar de button solliciteren en laat je profiel achter. We laten je zo snel mogelijk iets weten. 

  Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.