Terug naar overzicht

Quality engineer

#qualityengineer #quality #techniek

Locatie
Hapert

Dienstverband
40 uur per week

Heb jij passie voor techniek? En leg jij graag de focus op kwaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga jij doen als Quality Engineer

Als Quality Engineer op de afdeling kwaliteit ben je in een vroeg stadium betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Je ondersteunt in dit proces jouw collega's op het gebied van kwaliteit en geeft ze advies over dit onderwerp wat invloed heeft op de maakbaarheid van de producten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het proactief initiëren, voorbereiden en uitvoeren van activiteiten teneinde de productkwaliteit te borgen en te verbeteren. In dit proces werk je nauw samen met collega’s van onder andere de afdelingen engineering, inkoop, verkoop en productie. Ook ben je continue in overleg met klanten m.b.t. geleverde kwaliteit en klachtafhandeling.

Ben jij iemand met: 

 • Je bent in het bezit van een HBO diploma werktuigbouwkunde, autotechniek, technische bedrijfskunde of gelijkwaardig.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met kwaliteitssystemen IATF 16949 (voorheen TS16949), ISO 9001, ISO 14001 en het borgen van processen.
 • Je hebt bij voorkeur kennis van verbetermethodieken (Six Sigma, Lean).
 • Je hebt ervaring in het managen van activiteiten en medewerkers van verschillende afdelingen.
 • Naast de Nederlandse taal beschik jij over goede kennis van Engels zowel in woord en geschrift, Duits is een pre.
 • Je bent een analytische sterke, communicatieve en initiatiefrijke teamplayer met hands-on mentaliteit. 

Heb je één van bovenstaande punten niet? Neem dan toch contact met ons op! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Onze opdrachtgever

Je komt te werken bij onze opdrachtgever die een bijdrage levert aan o.a. de automotive industrie. Zo bewerken en assembleren ze giet- en smeedwerk en lassamenstellingen en produceren zij diverse truckonderdelen en onderdelen voor hulpmiddelen voor intern transport. Denk hierbij aan bijvoorbeeld heftrucks. Daarnaast zijn ze actief in de cilinderbouw, met name voor container opzetsystemen.

Wie zijn wij?

Technologie betekent vooruitgang. Het continue vinden van manieren om het anders te doen, producten, services en processen beter te maken. Dat is waar het hart van elke technologieorganisatie én van elke tech-professional sneller van gaat kloppen. In de projecten waar zij aan werken, maar ook voor zichzelf. Dat betekent voor iedereen wat anders. Voor de een is het begeleid worden naar het project van z’n dromen, voor de ander het doorontwikkelen van z’n vaardigheden. Dát mogelijk maken, dat is mensenwerk. En daar gaat ons hart dan weer sneller van kloppen. 

ENTER is gespecialiseerd in meerdere competenties: Chemical, Electronics, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en Software Technology.

De professionals van ENTER werken op projectbasis bij een van onze partners en opdrachtgevers. Wij selecteren en combineren project en medewerker met alle aandacht voor ervaring, ambities, persoonlijkheid en natuurlijk de passie voor techniek. Communicatieve en schriftelijke vaardigheden wegen we daarin uiteraard mee om zo de ideale match te maken.

Onze business managers en recruiters werken nauw samen, waardoor we de juiste collega’s op het goede moment beschikbaar hebben voor onze klanten. Bovendien bieden we onze medewerkers zo een breed carrièreperspectief. 

#techwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten 

 • Een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat!
 • Gedreven en enthousiaste collega’s;
 • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling;
 • Cutting edge hightech projecten;
 • Een bruto maandsalaris tussen €2876,- & €4705,- waarbij we je op basis van je achtergrond en ervaring inschalen;
 • Terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling;
 • En nog veel meer!

Meer weten?

Wil je nog meer weten over wat je gaat doen als  Quality Engineer? Neem dan contact op met Claudia van der Palen via T:06-24325358 of E: claudia.vanderpalen@enter-group.nl

Zo enthousiast dat je direct wilt solliciteren?  

Ga dan naar de button solliciteren en laat je profiel achter. We laten je zo snel mogelijk iets weten. 

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.