WERKEN BIJ ENTER

Werken bij ENTER betekent: jezelf ontwikkelen via uitdagende projecten bij vooraanstaande bedrijven in de high tech industrie.

Hoe wil jij je ontwikkelen? Daar gaat het om bij ENTER. Om jouw ambities te helpen realiseren, adviseren en begeleiden we je op je carrièrepad. Je hebt de keuze uit een groot aanbod van stuk voor stuk uitdagende projecten, waarbij we je coachen ‘on the job’. In de vorm van 1-op-1 coaching, want we geloven in de kracht van een persoonlijke aanpak. Overal valt dan ook over te praten. Inclusief arbeidsvoorwaarden die we aan jouw wensen en behoeften kunnen aanpassen.

ENTER groeit gestaag en daarom bewaken we bewust de menselijke maat. Voorop in onze relatie met jou staan betrokkenheid, aandacht voor het persoonlijke en investeren in jouw ontwikkeling. Reden om te werken in kleinere teams, verbonden aan gespecialiseerde Business Units. Eenvoudig en overzichtelijk georganiseerd. Zo heb je altijd je eigen begeleider met wie je kunt sparren over technisch inhoudelijke zaken en die bovendien je carrièrecoach is.

ENTER staat voor:

1. Toegang tot topprojecten
Behoor je tot de top, dan wil je dáár zijn waar het op high tech gebied gebeurt. Om vooral niets te missen en jouw aandeel te hebben in innovaties die ertoe doen. ENTER biedt je deze carrièrekansen, als preferred supplier van topbedrijven zoals ASML, Océ, Bosch, TNO, Philips enzovoort, enzovoort!

2. Coaching
Geen moment sta je er bij een opdrachtgever alleen voor. Bij elk project coachen we je van A tot Z. Dat begint al met een goed voorbereid kennismakingsgesprek. Alle benodigde formaliteiten nemen wij voor onze rekening. Je zit meteen aan tafel met iemand waar je echt mee kunt praten. De inhoud in. Wel zo prettig. En je weet wat er van je wordt verwacht. We hebben je daar al uitvoerig over geïnformeerd, op basis van onze langere relatie met en kennis van de klant.

3. ENTER Development Program
Jouw persoonlijke ontwikkeling is wat ENTER betreft niet alleen een verantwoordelijkheid van jezelf, maar ook die van ons. Kortom: een gedeelde verantwoordelijkheid. Op basis van onze jarenlange ervaring ontwikkelden we het ENTER Development Program voor professionals. Dit programma biedt je de mogelijkheid om op verschillende niveaus je technische en persoonlijke vaardigheden te trainen. Met als resultaat dat je altijd over de basis beschikt die je nodig hebt.

Op het gebied van persoonlijke vaardigheden kun je onder andere de volgende trainingen volgen:

  • Persoonlijke assertiviteit: je krijgt handvatten en oefeningen aangereikt waarmee je – in de vorm van ‘training by doing’ – je assertiviteit ontwikkelt.
  • Persoonlijke effectiviteit: een training waarin communicatie centraal staat. Wat is krachtig en effectief communiceren? Hoe profileer je jezelf? Wat is je non-verbale communicatie? En hoe kun je door middel van communicatie anderen beïnvloeden?
  • Klantgerichtheid en Netwerken: een training in klantgericht denken en handelen. Wat is precies ‘een klant’? Hoe ben je klantgericht? Op welke signalen moet je letten? Wat is netwerken en wat heb je daarvoor nodig? Met wie ga je netwerken?
  • Resultaatgerichtheid en Ondernemerschap: deze training staat intensief stil bij commercieel en financieel bewust zijn, van belang voor goed projectleiderschap en ondernemerschap.

4. Ontwikkeling
Voor zowel ervaren als net afgestudeerde ingenieurs is ENTER een prima werkgever. Als ervaren medewerker van ENTER kun je jouw ontwikkeling versnellen. Je bent immers nooit uitgeleerd en ENTER faciliteert jouw groei. Onze medewerkers vormen het kapitaal van onze organisatie; wat goed voor jou is als professional komt ook ENTER ten goede. Zo gaat jouw ontwikkeling hand in hand met de ontwikkeling van ENTER.

Ben je net afgestudeerd, dan heb je een ‘startbrevet’ en moet je professionele leven nog beginnen. Bij ENTER komt je carrière meteen in een stroomversnelling. Je ontwikkelt je in de breedte en diepte middels projecten bij verschillende bedrijven waar je ‘een kijkje in de keuken’ krijgt. Bij elke nieuwe uitdaging leer je bovendien meer over jezelf. Blijk je in de praktijk behoefte te hebben aan extra opleiding of training, dan kan ENTER je daarin faciliteren. Denk daarbij niet alleen aan het vergroten van vakinhoudelijke kennis, maar ook aan persoonlijkheidstrainingen op het gebied van bijvoorbeeld assertiviteit, communicatie en planning.

5. Collegialiteit
Bij ENTER treed je toe tot een internationale ‘familie’. Je werkt samen met gedreven mensen zoals jij. Binnen je eigen vakgebied en multidisciplinair. Je teamgenoten ervaar je als echte collega’s. Zij zijn je vertrouwde achterban. Een vaste waarde terwijl je bij wisselende opdrachtgevers gedetacheerd bent. Regelmatig tref je elkaar en deel je ervaringen op formele en informele bijeenkomsten. De formele meetings zijn vooral bedoeld om op technisch vlak met je ENTER collega’s te sparren. Op de informele bijeenkomsten speelt ‘fun’ een grote rol. Neem onze traditionele kart avond: die is iedere keer erg gezellig!

Waarom ENTER?

ENTER heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. We streven naar lange termijn relaties en realiseren ons dat onze medewerkers ‘key’ zijn.
Bij ENTER:

  • Werk je voor de top 100 van high tech bedrijven;
  • Investeer je actief in je persoonlijke ontwikkeling;
  • Deel je kennis en werk je samen met gedreven technische professionals;
  • Heb je goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;
  • Kun je rekenen op een prima salaris en goede, op maat gesneden secundaire arbeidsvoorwaarden.

ZZP’ers

Met enige regelmaat heeft ENTER behoefte aan flexibele capaciteit en/of specifieke kennis. Wil jij als zelfstandige bij ons of via ons aan de slag? Aarzel niet en neem contact met ons op.