Patrick van Noort

Avatar patrick

Sinds wanneer werk je bij ENTER?

Sinds mei 2012.

Wat doe je bij ENTER? / Wat is je functie?

Ik ben Business Unit Manager op het kantoor in Delft. Dat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de vestiging en een team van collega’s begeleid en coach. Daarnaast ben ik commercieel verantwoordelijk voor een aantal klanten in de Randstad.

Wat motiveert je om dit werk te doen?

De diversiteit in mijn functie geeft mij veel energie. De combinatie van commercie, recruitment en coaching maakt dat geen dag hetzelfde is. Daarnaast vind ik de hightech markt het mooiste domein wat er is – onderdeel zijn van de innovatie van morgen. En last but not least: het werken met mensen en hen ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling geeft heel veel voldoening.

Waar ben je trots op (op werkgebied)?

9 Jaar geleden ben ik gevraagd om de vestiging in Delft op te starten. We hadden nog geen pand, geen klanten (nou ja, eentje dan) en geen medewerkers. De eerste periode heb ik alleen op de vestiging gezeten en was het buffelen om alles van nul op te bouwen. Als ik dan kijk waar we nu staan, met het gedreven team in Delft, onze gewaardeerde collega’s in het veld en al die mooie bedrijven die we als klant mogen rekenen, dan ben ik met recht trots.

Wat vind je het leukste aan werken bij ENTER?

Mijn collega’s, zonder twijfel. Er is een hele fijne samenwerking onderling, zowel op het kantoor in Delft als met de collega’s in Eindhoven.

Vertel iets over jezelf wat niemand van je zou verwachten.

Dat ik ooit inspecteur van de hondenbelasting ben geweest.