Terug naar overzicht

Quality Engineer NPI

#hightech #quality

Locatie
Eindhoven

Opleiding
HBO

Dienstverband
40 uur per week

Salaris
2800 / 4000 p.m.

Gaat jouw hart sneller kloppen van een gevarieerde baan waarbij je zowel jouw passie voor techniek als jouw communicatieve vaardigheden in kunt zetten? Ben jij er klaar voor om je handen uit de mouwen te steken? En wil jij werken aan innovatieve hightech projecten die ervoor zorgen dat onze opdrachtgevers een blijvende voorsprong opbouwen in de wereld van technologie? Terwijl je tegelijkertijd werkt voor een bedrijf waar jij centraal staat en waar we jouw persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk vinden? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! 

Wat ga jij doen als Quality Engineer NPI?

Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het borgen van kwaliteitseisen van de eindklant zowel intern als bij toeleveranciers. Binnen onze projecten borg jij de Q-aspecten door middel van onder meer P-FMEA’s, Control Plans en MSA. Jij bent ons aanspreekpunt aangaande kwaliteit! Onze klanten bevinden zich in uitdagende high tech markten zoals Semiconductor, Healthcare, Analytical en Science.

Als Quality Engineer neem je de lead in het oplossen van de complexe quality issues. Hierbij wordt jij gesteund door vaardigheden als root cause analyse (zoals DMAIC, 8D) en methodieken voor proces verbetering. Je toont eigenaarschap en initiatief om anderen mee te nemen in een gestructureerde probleemaanpak. Op deze manier worden Q-issues organisatie breed en definitief opgelost.

Als Quality Engineer NPI draag je de verantwoordelijkheid voor de Q deliverables binnen een project. Jij zorgt hierbij voor de introductie en uitrol van procesbeheersing. Je bent als Quality Engineer dé kennisdrager met betrekking tot SPC en legt de relatie tussen productkwaliteit en proces borging

Herken jij jezelf in...

Je beschikt over een HBO of WO opleiding in de richting Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, Mechatronica of andere technische achtergrond.

 • Bij voorkeur heb je ervaring met industriële maak- en engineeringprojecten in de hightech machinebouw.
 • Gezien de centrale rol van deze functie ben je klantgericht en communicatief vaardig (Nederlandse en Engelse taal).
 • Je bent bekend met procesbeheersing of bereid je hierin te verdiepen, zoals: Six Sigma, P-FMEA, control plan, etc.
 • Six Sigma Greenbelt gecertificeerd is een pré.
 • Als persoon ben je nauwkeurig, flexibel en gedreven om uitdagingen aan te gaan.
 • Je bent proactief en beschikt over daadkracht.


Wie zijn wij

Technologie betekent vooruitgang. Het continue vinden van manieren om het anders te doen, producten, services en processen beter te maken. Dat is waar het hart van elke technologieorganisatie én van elke tech-professional sneller van gaat kloppen. In de projecten waar zij aan werken, maar ook voor zichzelf. Dat betekent voor iedereen wat anders. Voor de een is het begeleid worden naar het project van z’n dromen, voor de ander het doorontwikkelen van z’n vaardigheden. Dát mogelijk maken, dat is mensenwerk. En daar gaat ons hart dan weer sneller van kloppen.

ENTER is gespecialiseerd in meerdere competenties: Chemical, Electronics, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en Software Technology.

De professionals van ENTER werken op projectbasis bij een van onze partners en opdrachtgevers. Wij selecteren en combineren project en medewerker met alle aandacht voor ervaring, ambities, persoonlijkheid en natuurlijk de passie voor techniek. Communicatieve en schriftelijke vaardigheden wegen we daarin uiteraard mee om zo de ideale match te maken.

Onze accountmanagers en recruiters werken nauw samen, waardoor we de juiste collega’s op het goede moment beschikbaar hebben voor onze klanten. Bovendien bieden we onze medewerkers zo een breed carrièreperspectief. 

#techwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten

 • Een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat!
 • Gedreven en enthousiaste collega’s;
 • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling;
 • Cutting edge hightech projecten;
 • Een bruto maandsalaris tussen €2.800 - €5.500 waarbij we je op basis van je achtergrond en ervaring inschalen;
 • Terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling.

Meer weten?

Wil je nog meer weten over wat je gaat doen als Quality Engineer NPI? Neem dan contact op met Bart Aarts via Bart.Aarts@enter-group.nl

Direct solliciteren?

Ben je na het lezen intussen zo enthousiast dat je onze nieuwe collega wil worden? Via de sollicitatiebutton kun je je profiel achterlaten.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.