Terug naar overzicht

Business Manager

#accountmanager #detachering #Delft

Locatie
Delft

Opleiding
HBO

Dienstverband
40 uur per week

Salaris
3000 / 4000 p.m.

Als Business Manager bij ENTER maak jij elke dag het verschil! Ons motto is #techwithaheartbeat. Omdat wij geloven in de mens als drijvende kracht achter elke technologische ontwikkeling. Wil jij hier ook je bijdrage aan leveren? Lees dan verder!

Wat ga jij doen als Business Manager

Bij ons vind je een veelzijdige baan, waarin je zelf collega's aanneemt om jouw team te versterken. Deze collega's zijn hoogopgeleide en ambitieuze engineers, die je vervolgens inzet bij jouw opdrachtgevers. Jouw klantenkring bestaat uit verschillende high tech bedrijven, met wie jij een goede relatie onderhoudt. Ook ben je goed in het verder uitbouwen en onderhouden van je netwerk en opdrachtenportfolio, je kent de ontwikkelingen in de markt en je weet wat er speelt om de juiste match te kunnen maken. Je komt terecht in een professioneel team, dat echt in teamverband werkt.

Dankzij jouw affiniteit met techniek, kennis van de markt en interesse in mensen weet jij een brug te slaan tussen mensen en technologie! Je krijgt veel vrijheid, maar wij vragen daar wel wat voor terug: een collega met drive en ambitie die succesvol is in het opbouwen van duurzame relaties op een persoonlijke manier.

Ben je iemand die...

 • Affiniteit heeft met techniek en minimaal een hbo-opleiding heeft afgerond;
 • 2-5 jaar ervaring heeft binnen de arbeidsbemiddeling en/of ervaring met dienstverlening;
 • Het leuk vindt om over de vloer te komen bij bedrijven en je netwerk uit te breiden;
 • Gedreven is, hoge ambities heeft en dat ook van zijn/haar collega’s verwacht;
 • Plezier heeft in het opbouwen van duurzame relaties op een persoonlijke manier;
 • Uit oprechte interesse een sparringpartner is voor onze engineers, collega’s en bedrijven;
 • Resultaat belangrijk vindt en dat op eigen manier wilt bereiken;
 • Goed bekend is met de Engelse taal?

Reageer dan op deze vacature!

Heb je één van deze punten niet, maar spreekt de functie je erg aan? Neem dan toch contact met ons op! We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Wie zijn wij

Technologie betekent vooruitgang. Het continue vinden van manieren om het anders te doen, producten, services en processen beter te maken. Dat is waar het hart van elke technologieorganisatie én van elke tech-professional sneller van gaat kloppen. In de projecten waar zij aan werken, maar ook voor zichzelf. Dat betekent voor iedereen wat anders. Voor de een is het begeleid worden naar het project van z’n dromen, voor de ander het doorontwikkelen van z’n vaardigheden. Dát mogelijk maken, dat is mensenwerk. En daar gaat ons hart dan weer sneller van kloppen.

ENTER is gespecialiseerd in meerdere competenties: Chemical, Electronics, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en Software Technology.

De professionals van ENTER werken op projectbasis bij een van onze partners en opdrachtgevers. Wij selecteren en combineren project en medewerker met alle aandacht voor ervaring, ambities, persoonlijkheid en natuurlijk de passie voor techniek. Communicatieve en schriftelijke vaardigheden wegen we daarin uiteraard mee om zo de ideale match te maken.

Onze Business Managers en recruiters werken nauw samen, waardoor we de juiste collega’s op het goede moment beschikbaar hebben voor onze klanten. Bovendien bieden we onze medewerkers zo een breed carrièreperspectief.

#techwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten

  • Een bruto maandsalaris tussen € 3.000,- en € 4.000,- waarbij we je op basis van je achtergrond en ervaring inschalen;
  • Een aantrekkelijke bonusstructuur
  • Een onkostenvergoeding;
  • Een auto, laptop en telefoon,
  • Een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat;
  • Enthousiaste collega’s;
  • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling;
  • Terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz, onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling en niet te vergeten onze wekelijkse vrijdagmiddagborrel.
  • En nog veel meer!

  Meer weten?

  Ben je nieuwsgierig geworden en heb je nog vragen over de functie van Business Manager? Neem dan contact op met Patrick van Noort via +31 6 11 92 40 86 of via patrick.vannoort@enter-group.nl.

  Zo enthousiast geworden dat je direct wilt solliciteren?

  Ga dan naar de button solliciteren en laat je profiel achter. We laten je zo snel mogelijk iets weten.

  Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.