Terug naar overzicht

Business Manager IT

#detachering #IT #Eindhoven

Locatie
Eindhoven

Dienstverband
40 uur per week

Salaris
3000 / 4000 p.m.

Houd jij van netwerken, relaties onderhouden en iets uitbouwen en heb jij een netwerk in én kennis van IT? De schakel zijn tussen de persoonlijke drijfveren van je medewerkers en opdrachtgevers. Meedenken en maatwerk leveren. Kijken wat iemand nodig heeft en wil leren; vakinhoudelijk maar vooral ook persoonlijk. En hem of haar alles bieden om dit mogelijk te maken. Dát is voor ons, en voor jou, Tech with a heartbeat! Je komt terecht op een fijne werkplek, in een heel gedreven team. Een team ook dat elke week samen afsluit met een drankje, bij mooi weer op ons ruime dakterras. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Dan ben jíj de kandidaat die we zoeken!

Wat ga jij doen als Business Manager IT?

Jij gaat de unit Software Technology binnen ENTER in Eindhoven verder laten groeien, samen met je collega’s. Net als zij heb jij een goed netwerk binnen het IT domein, zodat je een mooie start kan maken in het verder opbouwen van je klantportefeuille. Rollen zoals (fullstack) developers en devops engineers kun je aan denken binnen het IT Software ontwikkel domein.

Bij bedrijven ben jij top of mind als kennispartner als het gaat om het inzetten van ambitieuze professionals. Onze corporate recruiters recruiten nieuwe collega’s, zodat jij focus hebt op de opdrachtgever en de professional die bij de opdrachtgever werkt. De uitbouw van het IT domein in de unit Software Technology mag je mede vormgeven, waarbij jij kwaliteit en interesse in mensen op nummer 1 hebt staan.

Ben je iemand die...

 • Minimaal een hbo-opleiding heeft afgerond;
 • 2-5 jaar relevante ervaring heeft;
 • Het software ontwikkelproces begrijpt, zodat je een kwalitatieve partner bent voor onze opdrachtgevers en professionals;
 • Ervaring heeft binnen de detachering in het IT domein;
 • Omschreven wordt als een gedreven collega en dat ook van zijn/haar collega’s verwacht;
 • Plezier heeft in het opbouwen van duurzame relaties op een succesvolle en persoonlijke manier;
 • De Nederlandse taal en de Engelse taal goed beheerst?

Neem dan contact met ons op! Heb je één van deze punten niet? Benader ons dan gerust alsnog! We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Technologie betekent vooruitgang. Het continue vinden van manieren om het anders te doen, producten, services en processen beter te maken. Dat is waar het hart van elke technologieorganisatie én van elke tech-professional sneller van gaat kloppen. In de projecten waar zij aan werken, maar ook voor zichzelf. Dat betekent voor iedereen wat anders. Voor de een is het begeleid worden naar het project van z’n dromen, voor de ander het doorontwikkelen van z’n vaardigheden. Dát mogelijk maken, dat is mensenwerk. En daar gaat ons hart dan weer sneller van kloppen.

ENTER is gespecialiseerd in meerdere competenties: Chemical, Electronics, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en Software Technology.

De professionals van ENTER werken op projectbasis bij een van onze partners en opdrachtgevers. Wij selecteren en combineren project en medewerker met alle aandacht voor ervaring, ambities, persoonlijkheid en natuurlijk de passie voor techniek. Communicatieve en schriftelijke vaardigheden wegen we daarin uiteraard mee om zo de ideale match te maken.

Onze business managers en corporate recruiters werken nauw samen, waardoor we de juiste collega’s op het goede moment beschikbaar hebben voor onze klanten. Bovendien bieden we onze medewerkers zo een breed carrièreperspectief.

#techwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten:

 • Een bruto maandsalaris tussen € 3.000,- en € 4.000,- waarbij we je op basis van je achtergrond en ervaring inschalen;

 • Een aantrekkelijke bonusstructuur;
 • Een onkostenvergoeding;
 • Een auto, laptop en telefoon;
 • Een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat!
 • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling;
 • Cutting edge hightech projecten;
 • Terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling.
 • En veel meer!

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je nog vragen over de functie van Business Manager  IT, neem dan contact op met Perjan Kuijten via +31 6 11 39 58 63 of via perjan.kuijten@enter-group.nl.

Zo enthousiast geworden dat je direct wilt solliciteren?

Ga dan naar de button solliciteren en laat je profiel achter. We laten je zo snel mogelijk iets weten

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.