Terug naar overzicht

Senior Business Manager Technology

#Senior #Business #Manager #Delft

Locatie
Delft

Opleiding
HBO

Ervaring
> 8 jaar

Dienstverband
40 uur per week

Salaris
4500 / 7500 p.m.

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière, ben je ondernemend, zelfstandig, maar ook enthousiast en sociaal? Dan zoeken wij jou! Wil jij de schakel zijn tussen de persoonlijke drijfveren van je medewerkers en je opdrachtgevers? Heb je zin om je eigen team te bouwen én vind jij het leuk om richting je collega’s een coachende rol te pakken? Lees dan snel verder en pak de telefoon of stuur ons een mail! We maken heel graag kennis met je!


Wij zoeken namelijk een Senior Business Manager Technology voor onze locatie in Delft.

Wat ga jij doen als Senior Business Manager Technology?

Je werft en selecteert hoogopgeleide engineers voor je eigen team en plaatst hen bij opdrachtgevers die werken aan innovatieve projecten, van flight simulators tot medische instrumenten voor hartbeeldvorming.

Jouw klantenkring bestaat uit verschillende high tech bedrijven, met wie jij een goede relatie onderhoudt. En jij zorgt voor de juiste match tussen deze klanten en jouw teamleden. Professionals die jij bovendien verder begeleidt bij hun ontwikkeling door geregeld met ze te spreken en ze de juiste trainingen en coaching aan te bieden.

Ook ben je goed in het verder onderhouden en uitbouwen van je netwerk en opdrachtenportfolio, je kent de ontwikkelingen in de markt en je weet wat er speelt om de juiste match te kunnen maken.

Je komt terecht in een professioneel team van een Recruiter, Sourcers, andere Business Managers en een Business Unit Manager, dat echt in teamverband werkt, maar waarin je zelf wel helemaal verantwoordelijk bent voor je eigen team.

Met jouw ervaring, kennis en kunde ben je wél een vraagbaak voor je collega’s. Je begrijpt de dynamiek van je werk en je vindt het leuk om een coachende rol te pakken richting je minder ervaren collega’s.

Je lunch is elke dag verzorgd en ook aan de vrijdagmiddagborrel wordt gedacht!

Dankzij jouw affiniteit met techniek, kennis van de markt en interesse in mensen weet jij een brug te slaan tussen mensen en technologie! Je bent heel gedreven om succesvol te zijn in het bereiken van resultaten en het opbouwen van duurzame relaties op een persoonlijke manier.

Dát is voor ons Tech with a heartbeat!

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Dan ben jíj misschien wel de kandidaat die we zoeken!

Ben je iemand die...

 • Minimaal een hbo-opleiding heeft afgerond;
 • >8 jaar ervaring heeft in de arbeidsbemiddeling;
 • Omschreven wordt als een gedreven collega en dat ook van zijn/haar collega's verwacht;
 • Plezier heeft in het opbouwen van duurzame relaties op een succesvolle en persoonlijke manier;
 • De Nederlandse en Engelse taal goed beheerst?

Neem dan contact met ons op! Heb je één van deze punten niet, maar spreekt de functie je erg aan? Benader ons dan gerust alsnog! We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Wie zijn wij

Technologie betekent vooruitgang. Het continue vinden van manieren om het anders te doen, producten, services en processen beter te maken. Dat is waar het hart van elke technologieorganisatie én van elke tech-professional sneller van gaat kloppen. In de projecten waar zij aan werken, maar ook voor zichzelf. Dat betekent voor iedereen wat anders. Voor de een is het begeleid worden naar het project van z’n dromen, voor de ander het doorontwikkelen van z’n vaardigheden. Dát mogelijk maken, dat is mensenwerk. En daar gaat ons hart dan weer sneller van kloppen.

ENTER is gespecialiseerd in meerdere competenties: Chemical, Electronics, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en Software Technology.

De professionals van ENTER werken op projectbasis bij een van onze partners en opdrachtgevers. Wij selecteren en combineren project en medewerker met alle aandacht voor ervaring, ambities, persoonlijkheid en natuurlijk de passie voor techniek. Communicatieve en schriftelijke vaardigheden wegen we daarin uiteraard mee om zo de ideale match te maken.

Onze Business Managers en recruiters werken nauw samen, waardoor we de juiste collega’s op het goede moment beschikbaar hebben voor onze klanten. Bovendien bieden we onze medewerkers zo een breed carrièreperspectief.

#techwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten

 • Een bruto maandsalaris tussen € 4.500 en € 7.500 waarbij we je op basis van je achtergrond en ervaring inschalen;
 • Een aantrekkelijke bonusstructuur
 • Een onkostenvergoeding;
 • Een auto, laptop en telefoon;
 • Een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat!
 • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling;
 • Dagelijks verzorgde lunch;
 • Terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz, onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling en niet te vergeten onze wekelijkse vrijdagmiddagborrel in onze gezellige keuken of op ons eigen dakterras.

Meer weten?
Ben je nieuwsgierig geworden en heb je nog vragen over de functie van Senior Business Manager Technology, neem dan contact op met Wim van Wanrooij via +31 6 53 31 39 25 of via wim.vanwanrooij@enter-group.nl. Hij staat je met plezier te woord!

Zo enthousiast geworden dat je direct wilt solliciteren?

Ga dan naar de button solliciteren en laat je profiel achter. We laten je zo snel mogelijk iets weten.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement