Hoe is het om bij ENTER te werken als...

Op zoek naar een toffe baan als Business Manager, Recruiter of Sourcer? Dat komt goed uit! Want wij zijn op zoek naar toffe collega's! Maar voordat je reageert, wil je misschien graag eerst even binnen kijken en meer te weten komen over onze functies. En dat snappen we! Daarom zetten we ze hieronder kort uiteen en vertellen Dieka, Bart, René en Milou graag meer over hun rollen als Corporate Recruiter, Business Manager, Talent Manager en Talent Sourcer.


Business Manager
Een veelzijdige baan, waarin je zelf collega's aanneemt om jouw team te versterken. Deze collega's zijn hoogopgeleide en ambitieuze engineers, die je vervolgens inzet bij jouw opdrachtgevers. Jouw klantenkring bestaat uit verschillende high tech bedrijven, met wie jij een goede relatie onderhoudt. Ook ben je goed in het verder uitbouwen en onderhouden van je netwerk en opdrachtenportfolio, je kent de ontwikkelingen in de markt en je weet wat er speelt om de juiste match te kunnen maken. Je komt terecht in een professioneel en hecht team.

Corporate recruiter
Jij gaat aan de slag met het werven van nieuwe collega’s binnen het Technology domein. In deze functie werk je nauw samen met onze Accountmanagers. Zij gaan je helpen de profielen te leren kennen. Daarnaast maak je onderdeel uit van het recruitment team in Eindhoven. We ontwikkelen je graag in het recruitment vak! Dagelijks spreek je telefonisch en op kantoor HBO en WO opgeleide mensen met een profiel op het gebied van technologie. Jij weet mensen te vinden via verschillende searching tools en de juiste kandidaten aan onze organisatie te binden op een persoonlijke manier!

Talent sourcer
Wil jij graag een leuke bijbaan naast je studie die mooi op jouw cv staat voor een goed uurloon? Ben jij minimaal 16 uur in de week beschikbaar voor de komende maanden? Omschrijf jij jezelf als verbindend, doorzetter en resultaatgericht? Solliciteer dan snel om de nieuwe Sourcer te worden bij ENTER in Eindhoven!

Liever direct bellen of mailen? Neem dan contact met ons op.


Wat krijg je ervoor terug? Behalve een salaris en goede secundaire voorwaarden?
Een hecht team dat hard werkt, maar ook graag plezier met elkaar maakt. Tijdens de vrijdagmiddagborrel, onze jaarlijkse pubquiz, ons uitje naar de Efteling, een weekendje weg of als we samen koken in een leuke kookstudio tussen Delft en Eindhoven.

"De schakel zijn tussen de persoonlijke drijfveren van je medewerkers en opdrachtgevers. Meedenken en maatwerk leveren. Kijken wat iemand nodig heeft en wil leren; vakinhoudelijk maar vooral ook persoonlijk. En hem of haar alles bieden om dit mogelijk te maken. Dát is voor ons Tech with a heartbeat!"

We stellen iedereen graag vast even aan je voor!
Wil je meer weten over ENTER, de baan of de werksfeer? Neem dan gerust contact met een van ons op!