Werken bij

Foto werken bij 2

What makes our hearts beat faster?
De schakel zijn tussen de persoonlijke drijfveren van onze medewerkers en opdrachtgevers. Meedenken en maatwerk leveren. Kijken wat iemand nodig heeft en wil leren; vakinhoudelijk maar vooral ook persoonlijk. En hem of haar alles bieden om dit mogelijk te maken. Dát is voor ons tech with a heartbeat!

What makes your heart beat faster?
Seizing every opportunity. Een mooi vooruitzicht in je carrière draait om meer dan werk. Dat gaat ook over persoonlijke ontwikkeling en plezier in wat je doet. Als je bijdraagt aan baanbrekende technologie, maar bijvoorbeeld ook tijdens een pubquiz. Wij kijken samen met jou wat bij jou past en wat jij nodig hebt. Dát is voor ons tech with a heartbeat!

Sollicitatieproces
Je hebt een leuke vacature voorbij zien komen van ENTER en besluit te solliciteren. Dat is stap één. Maar hoe gaat het dan verder? Omdat we ons kunnen voorstellen dat je daar benieuwd naar bent, zetten we de vervolgstappen hieronder even kort op een rij. Voor de competentie Software Development zit dat net even anders in elkaar dan voor de competenties Chemical, Mechanical Engineering, Physics, Electronics Engineering, Mechatronics en Production Development. Je vindt het proces van deze competenties samengevat in de flowchart 'Technology'.

Flowchart proces Software Technology
Flowchart proces Technology

Ontdek onze vacatures binnen de verschillende competenties.

Waarom ENTER?
Technologie betekent vooruitgang. Het continue vinden van manieren om het anders te doen, producten en processen beter te maken. Dat is waar het hart van elke technologieorganisatie én van elke tech-professional sneller van gaat kloppen. In de projecten waar zij aan werken, maar ook voor zichzelf. Dat betekent voor iedereen wat anders. Voor de een is het begeleid worden naar het project van z’n dromen, voor de ander het door ontwikkelen van z’n vaardigheden. Dát mogelijk maken, dat is mensenwerk. En daar gaat ons hart dan weer sneller van kloppen.

Hoe doen we dat?
• ‘We bring technology to life’: onder onze opdrachtgevers zitten de echte ‘front runners’ als het om technologie gaat. Innovatieve projecten die impact maken. Onze gedetacheerde collega’s spelen daar een essentiële rol in.
• ‘We take the pulse, constantly’: op kantoor hebben we zelf ook bijna allemaal een tech-achtergrond en persoonlijk veel contact met onze opdrachtgevers, maar vooral ook met onze gedetacheerde mensen. Omdat we heel goed willen begrijpen wat hen drijft, waar ze in willen groeien en welke projecten daar perfect bij aansluiten.
• ‘We’ll make your heart beat faster’: want technologie is natuurlijk niet het enige waar je hart sneller van gaat kloppen. Een hechte club met mensen waar je je bij thuis voelt en waar ‘work’ en ‘life’ allebei belangrijk zijn.

Oké, mooie woorden, maar hoe ziet dat er in de praktijk uit?
We hebben een groot netwerk aan interessante partners en opdrachtgevers, waar jij aan uitdagende en innovatieve projecten kan werken. De match tussen jou en de opdrachtgever waar je gaat werken, maken we samen heel zorgvuldig. Daarbij houden we natuurlijk volledig rekening met jouw wensen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk bij je ontwikkeling. We coachen je bij elk project.

We werken in kleine teams, verbonden aan een van onze competenties. Zo heb je altijd je eigen ENTER manager met wie je kunt sparren over je werk en die bovendien je aanspreekpunt is voor alles wat voor jou belangrijk is. Of dit nu een volgende stap in je carrière is of een cursus of dat het nou gaat om ontwikkelingen bij je opdrachtgever of persoonlijke omstandigheden.

In je team werk je samen met gedreven mensen zoals jij. Binnen je eigen vakgebied en multidisciplinair. Je teamgenoten ervaar je als echte collega’s. Zij zijn je vertrouwde achterban. Een vaste waarde, terwijl je bij wisselende opdrachtgevers gedetacheerd bent. Regelmatig tref je elkaar bij ENTER en deel je ervaringen. Bijvoorbeeld op cursusavonden of als je naast elkaar op een van onze flexplekken op ons kantoor zit te werken. En op informele bijeenkomsten, zoals onze jaarlijkse Eftelingdag, de zomerbarbecue of het kerstfeest, leer je ook andere ENTER medewerkers beter kennen. Plus: de bar in onze gezellige keuken is elke vrijdagmiddag geopend!

Bij ons sta je er dus nooit alleen voor.

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal
Daarom hebben we een uitgebreid aanbod van trainingen en cursussen, waaronder:
Personal leadership
Leadership in cooperation

Timemanagement

Problem solving

Influencing people


Lezen wat andere mensen zeggen over werken bij ENTER?
Ladislau, Ramon, Aline en Frank zijn enthousiast! Soms al meer dan vijf jaar!

Voor wie?

Of je nou net bent afgestudeerd of al langer aan het werk bent: we verwelkomen je graag in ons team!

De best mogelijke start

Als je net bent afgestudeerd heb je een mooi startbrevet om aan je professionele leven te beginnen. Bij ENTER komt je carrière meteen in een stroomversnelling. Je hebt de mogelijkheid je in de breedte en in de diepte te ontwikkelen bij verschillende bedrijven. Bij elke nieuwe uitdaging leer je meer over jezelf: wat wil je en waar heb je behoefte aan? Wij begeleiden je bij het vinden van die antwoorden én ook daarnaar te handelen.

Expats

We realiseren ons dat het een hele stap is om vanuit het buitenland naar Nederland te komen om hier te werken en wonen. Wij maken die stap graag zo eenvoudig mogelijk voor je. We zijn dan ook zeer ervaren in het accomoderen van expats. We zien het als onze verantwoordelijkheid om jou als expat een goede start te bezorgen in Nederland.

ZZP’ers

Met enige regelmaat hebben we behoefte aan flexibele capaciteit en/of specifieke kennis. Wil jij als zelfstandige bij ons of via ons aan de slag? Neem dan contact met ons op!