Talent Sourcer

Wil jij graag een leuke bijbaan naast je studie die mooi op jouw cv staat voor een goed uurloon? Ben jij minimaal 16 uur in de week beschikbaar voor de komende maanden? Omschrijf jij jezelf als verbindend, doorzetter en resultaatgericht? Solliciteer dan snel om de nieuwe Talent Sourcer te worden bij ENTER in Eindhoven!

Solliciteren?Onze collega Milou Heeren is in ieder geval heel enthousiast over haar bijbaan! Ze vertelt je hieronder heel kort waarom:

Als Talent Sourcer werk je nauw samen met onze Business Managers. Samen zorgen jullie voor uitbreiding van het team. Je weet snel de juiste kandidaten te vinden voor verschillende vacatures en je weet ze op een persoonlijke manier te benaderen. Door jouw enthousiasme zorg je ervoor dat jullie tot een juiste match komen, want dat geeft jouw energie!

Je begint jouw dag met het beantwoorden van LinkedIn-berichten. Vervolgens ga je afspraken inplannen voor de Business Manager en zit je nog even samen om te bespreken waar je je deze week op gaat focussen. Mocht er een nieuwe vacature zijn, neem je deze ook nog even met de Business Manager door. Vervolgens ga je searchen naar potentiële kandidaten. Je sluit de dag af met het versturen van berichten naar deze kandidaten. Gedurende de dag heb je ook regelmatig het eerste telefonische contact om de kandidaten enthousiast te maken over de functie en ENTER.

Je komt in een gezellig en betrokken team te werken waar persoonlijke ontwikkeling op 1 staat. Ieder jaar vinden er terugkerende evenementen plaats waar we elkaar nog beter leren kennen, zoals de familiedag in de Efteling of het kerstdiner.

Ben jij iemand die sterk is in het organiseren van je werk, je enthousiasme goed kan overbrengen en vind jij resultaat belangrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Liever direct bellen of mailen? Neem dan contact met ons op.