07 juni 2023

Wisseling in de directie van ENTER

Per 1 juli vindt er een verandering in de directie van ENTER plaats. Mark Sidler, sinds 1 januari 2009 in dienst en sinds 2014 operationeel directeur, verlaat het bedrijf en wordt opgevolgd door Wim van Wanrooij.

Roland Poesen, oprichter en eigenaar van ENTER: “De volgende fase van het bedrijf vraagt om een ander type leider. Daarom hebben Mark en ik besloten afscheid van elkaar te nemen. Ik ben Mark zeer erkentelijk voor alles wat hij de afgelopen veertien jaar voor ENTER heeft gedaan en wil hem bedanken voor de samenwerking. Mede door de inzet en persoonlijke aanpak van Mark heeft ENTER zich ontwikkeld tot het bedrijf dat er nu staat.”

Mark Sidler: “Na meer dan veertien jaar komt er een einde aan mijn loopbaan binnen ENTER. In 2009 ben ik bij ENTER gestart. In 2014 kreeg ik de kans om als operationeel directeur verder te gaan. In die hoedanigheid heb ik met veel plezier en trots leiding kunnen geven aan een fantastisch team en kunnen bijdragen aan de groei van ENTER.”

Per 1 juli is Wim van Wanrooij de algemeen directeur van ENTER. Roland Poesen: “Met Wim stapt er iemand binnen die jarenlange ervaring heeft binnen de (technische) detachering en ook in andere sectoren zijn licht heeft opgestoken. Ik ben ervan overtuigd dat de dagelijkse leiding van ENTER bij hem in goede handen is en dat hij de verdere groei en ontwikkeling van ons bedrijf zal realiseren.”

De directie van ENTER bestaat verder uit Perjan Kuijten (Software Technology Eindhoven), Esther Smulders (Technology Eindhoven) en Patrick van Noort (ENTER West).

Binnenkort stellen we Wim uitgebreid voor op deze plek.