5 redenen om voor ENTER te kiezen!

Enter Final v05 00584

Als technische professional ligt de wereld aan je voeten. Je baankansen zijn bijzonder goed. Dus waarom zou je dan kiezen voor detachering via ENTER? Wij geven je 5 goede redenen! En ja, bijeenkomsten met voldoende eten en drinken horen daar ook bij!

Pizza
Pizza met een pilsje of een frisje zijn vaste prik op onze Onboarding-avonden

Om te beginnen: wat houdt detachering nou precies in? Dit is ‘het uitlenen van medewerkers aan een derde partij’. In de praktijk betekent dit dat iemand in dienst komt bij een projectorganisatie, jij bij ons dus in dit geval. Wij gaan op zoek naar jouw drijfveren en kwaliteiten als engineer. Daarnaast hebben we verschillende opdrachtgevers met capaciteitsvraagstukken, die daarmee bij ons komen. We kijken vervolgens welke projecten bij jou passen, uiteraard allemaal in overleg. Als dan zowel onze klant als jij een match zijn, ga je voor een bepaalde periode aan de slag bij die opdrachtgever.

Dan de voordelen:
1. Grip op je carrière.
2. Zekerheid.
3. Persoonlijke begeleiding.
4. Afwisseling.
5. En last but not least: je bouwt bij ons een netwerk op voor het leven.

We nemen ze op deze pagina één voor één met je door.

Onboarding sept 22
Je begint bij ons altijd met een goede kick-off van je OnboardingOnze vacatures vast bekijken? Dat kan hier.

Of neem direct contact met ons op.

Ook als er niet meteen een vacature tussen staat die perfect voor je is, ben je altijd welkom voor een kop koffie en een vrijblijvend carrièregesprek. Ons leren kennen? Hier vertellen we meer over onszelf.


Leerzame lezing op kantoor in Delft
Leerzame lezing op kantoor in Delft


1. Grip op je carrière

In elke baan kun je de regie over je carrière pakken en besluiten om het over een andere boeg te gooien. Maar wanneer je als gedetacheerde werkt, gaat dit vaak nét wat makkelijker. Als je dan namelijk graag ervaring wil opdoen in een andere branche of je binnen je specialisme anders wil ontwikkelen, bijvoorbeeld naar teamleider, zijn er legio mogelijkheden. Mogelijkheden waar je manager binnen ENTER graag samen met jou naar op zoek gaat.

Greenbelt 2022
Een aantal collega's tijdens de cursus Lean Six Sigma Green Belt, die je bij ons op kantoor kunt volgen


2. Zekerheid

Je komt dus bij ons in dienst; wij worden jouw werkgever en geven jou een contract. Via ons ga je aan de slag bij een opdrachtgever. Wij zorgen verder voor je als een goed werkgever en dat betekent bijvoorbeeld dat we je pensioen ook goed voor je regelen en dat je je via ons kunt ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

3. Persoonlijke begeleiding
Bij ENTER werken we in teams, verbonden aan een van onze competenties. Hierdoor heb je altijd je eigen ENTER manager met wie je kunt sparren over je werk en die bovendien je aanspreekpunt is voor alles wat voor jou belangrijk is. Of dit nu een volgende stap in je carrière is, of een cursus, of dat het nou gaat om ontwikkelingen bij je opdrachtgever of persoonlijke omstandigheden: je manager besteedt veel tijd en persoonlijke aandacht aan jou en aan wat jij nodig hebt.

Nils
Onze collega Nils maakte heel duidelijk de keuze voor detachering, zodat hij bij meerdere bedrijven binnen kan kijken


4. Afwisseling

Via detachering krijg je de kans om bij veel verschillende bedrijven binnen te kijken en ervaring op te doen. Je krijgt daarmee de kans om in verschillende branches je licht op te steken. Ook kom je met diverse bedrijfsculturen in aanraking. Zo kun je ontdekken waar je hart sneller van gaat kloppen. Ook leer je om je flexibel op te stellen. En doordat je met veel professionals in aanraking komt, bouw je bovendien razendsnel een netwerk op. Handig voor de toekomst!

Barbecue op het dakterras in Eindhoven
Barbecue op het dakterras in Eindhoven


5. Professionele community
Bij ENTER vinden we het contact tussen jou en je collega's heel belangrijk. Daarom zul je elkaar regelmatig treffen om ervaringen te delen. Tijdens vakinhoudelijke workshops, maar ook tijdens informele bijeenkomsten zoals borrels en barbecues of onze jaarlijkse ENTER familiedag.

De andere kant van dat netwerk, namelijk de kant van de opdrachtgevers, is natuurlijk ook belangrijk. Dankzij onze goede relaties met onze opdrachtgevers kunnen we deuren voor je openen bij uiteenlopende organisaties in verschillende branches. Bedrijven waar jij zelf nooit aan had gedacht, of waarvan je niet had verwacht er snel aan de slag te kunnen. Bij sommige grote internationale bedrijven is het soms wat lastiger om er op eigen houtje binnen te komen, terwijl wij de juiste contacten hebben om je voor de juiste klus bij de juiste mensen aan tafel te zetten.

Denk daarom eens aan detachering! Of je nu net uit de collegebanken komt en nog niet weet welke baan het beste bij je past, of je begeeft je na een aantal jaar bij een werkgever voor het eerst weer eens op de arbeidsmarkt: wij maken graag kennis met je.

Quiznight XL
Naast een ENTER Pubquiz of Boardgame Night, nemen collega's ook graag met elkaar deel aan de Quiznight XL, tijdens het Dutch Technology Festival in Eindhoven