Banner chemical

Een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van innovatieve technologieën.

Onze collega’s in deze competentie leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van innovatieve technologieën. Voornamelijk binnen de Hightech, Cleantech/Solar, Materiaalontwikkeling en Procesindustrie vind je onze professionals terug.

Vaak tref je ze in de rol van Proces (Development) Engineer, Product Engineer of LAB engineer bij onze opdrachtgevers. Onze medewerkers zijn opgeleid op HBO, WO of PhD niveau. Werkervaring varieert van jonge professionals tot zeer ervaren kennisdragers die het kennisniveau bij onze opdrachtgevers verhogen.

Typerend voor onze collega’s is dat ze professioneel zijn, analytisch sterk en enthousiast. Ze ademen techniek, maar hebben ook de vaardigheden om hun kennis te delen met collega’s.

#CASES

Imec

Zo’n 1,5 jaar geleden kwam Milou bij ENTER in dienst en ging ze aan de slag bij Imec. Hier werkt ze als Sensor Engineer voornamelijk op het lab op de High Tech Campus in Eindhoven. Milou werkt niet specifiek aan één project. Eigenlijk doet ze verschillende projecten tegelijkertijd.

Ion

Onze chemical vacatures

What makes your heart beat faster? Seizing every opportunity. Een mooi vooruitzicht in je carrière draait om meer dan werk. Dat gaat ook over persoonlijke ontwikkeling en plezier in wat je doet. Als je bijdraagt aan baanbrekende technologie, maar bijvoorbeeld ook tijdens een pubquiz. Wij kijken samen met jou wat bij jou past en wat jij nodig hebt. Dát is voor ons 'tech with a heartbeat'!

Bekijk alle vacatures
Chemical header image