Banner electronics

Een belangrijke rol in de ontwikkeling van embedded systemen

Electronics Engineering speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van embedded systemen. Dat kan gaan om mechatronische systemen maar ook systemen op het gebied van bijvoorbeeld audio-, video- of communicatietoepassingen. De domeinen waarin je deze projecten terug vindt, zijn divers. Denk bijvoorbeeld aan Automotive, Luchtvaart, Ruimtevaart, Hightech Systemen en -Machines, Defensie en Telecommunicatie.

Onze professionals hebben een BSc, MSc, PDEng of PhD behaald, veelal in Electronics. Bij onze opdrachtgevers zijn ze actief op het gebied van PCB design, FPGA engineering, EMC testing en IC design (analog, digital en analog/mixed-signal). Soms wordt ook gevraagd een deel van de embedded software te ontwikkelen. Daarnaast spelen onze professionals een rol in uitbestedingstrajecten. Zij stellen hiervoor de requirements op, reviewen het design van de toeleverancier en testen de opgeleverde PCB’s.

Typerend voor onze medewerkers is dat ze communicatieve, analytische, kwaliteitsgedreven en creatieve teamspelers zijn.

Onze electronics engineering vacatures

What makes your heart beat faster? Seizing every opportunity. Een mooi vooruitzicht in je carrière draait om meer dan werk. Dat gaat ook over persoonlijke ontwikkeling en plezier in wat je doet. Als je bijdraagt aan baanbrekende technologie, maar bijvoorbeeld ook tijdens een pubquiz. Wij kijken samen met jou wat bij jou past en wat jij nodig hebt. Dát is voor ons 'tech with a heartbeat'!

Bekijk alle vacatures