Banner mechanical

Een belangrijk onderdeel binnen de ontwikkelafdeling bij onze klanten

Mechanical Engineering is een belangrijk onderdeel binnen de ontwikkelafdeling bij onze klanten. Onze collega’s ondersteunen de projecten op gebied van onder meer product- en systeemontwikkeling, integratie en procesoptimalisatie. De domeinen waarin je deze projecten terug vindt, zijn divers. Denk hierbij aan Automotive, Hightech Systemen en Machines, Luchtvaart, Ruimtevaart en Defensie.

Onze professionals hebben een BSc, MSc, PDeng of PhD behaald in de richtingen Mechanical Engineering, Aerospace, Biomedical Engineering en Physics. De door hen gekozen specialisaties lopen uiteen van Design tot System & Controls en Process Development. De projecten variëren van 3D design tot Matlab design en van simulaties en verificatie tot integraties in multidisciplinaire omgevingen.

Typerend voor onze medewerkers is dat ze, behalve zeer bedreven in hun vak, ook verbindend, analytisch, creatief en pragmatisch zijn.

Onze mechanical engineering vacatures

What makes your heart beat faster? Seizing every opportunity. Een mooi vooruitzicht in je carrière draait om meer dan werk. Dat gaat ook over persoonlijke ontwikkeling en plezier in wat je doet. Als je bijdraagt aan baanbrekende technologie, maar bijvoorbeeld ook tijdens een pubquiz. Wij kijken samen met jou wat bij jou past en wat jij nodig hebt. Dát is voor ons 'tech with a heartbeat'!

Bekijk alle vacatures