Banner megatronics

De centrale spil in de ontwikkeling van geavanceerde systemen

Steeds meer is mechatronica de centrale spil in de ontwikkeling van geavanceerde systemen. Onze professionals leveren een belangrijke bijdrage aan Research & Development en integratie-afdelingen van onze klanten, vaak in een multidisciplinaire setting. Zij zijn werkzaam in de Hightech Machinebouw, Transport- en handlingsystemen, Aerospace en Automotive.

Onze professionals hebben een BSc, MSc, PDeng of PhD behaald in de richtingen Mechatronics Engineering, System & Controls, System & Dynamics en Physics. De door hen gekozen specialisaties lopen uiteen van Design, System & Controls en Regeltechniek. De projecten variëren van Mechatronics Design, simulaties en verificatie, integraties en testen in multidisciplinaire omgevingen.

Typerend voor onze medewerkers is dat ze, behalve zeer bedreven in hun vak, ook verbindend, analytisch, creatief en pragmatisch zijn.

Onze mechatronics vacatures

What makes your heart beat faster? Seizing every opportunity. Een mooi vooruitzicht in je carrière draait om meer dan werk. Dat gaat ook over persoonlijke ontwikkeling en plezier in wat je doet. Als je bijdraagt aan baanbrekende technologie, maar bijvoorbeeld ook tijdens een pubquiz. Wij kijken samen met jou wat bij jou past en wat jij nodig hebt. Dát is voor ons 'tech with a heartbeat'!

Bekijk alle vacatures