Header software technology

Software engineering als een ambacht dat kennis, vaardigheden en ervaring vereist

Software is steeds vaker de onderscheidende factor voor organisaties. Of het nu gaat om de ‘in-product’-software voor geavanceerde productfuncties of een e-commerce oplossing die real-time gebruikersgegevens gebruikt om de ervaring van eindgebruikers te verbeteren. De hoeveelheid software in producten, maar ook de software die organisaties gebruiken om hun bedrijf te runnen, groeit snel en gestaag. Om deze complexiteit te beheren zijn ervaren software engineers nodig. Mensen die in staat zijn robuuste, onderhoudsvriendelijke, schaalbare en uitbreidbare softwaresystemen te ontwikkelen. Bij ENTER beschouwen we software engineering als een ambacht dat kennis, vaardigheden en ervaring vereist.

Onze engineer is een teamspeler met een flexibele instelling, die op gestructureerde en georganiseerde manier werkt. Ook typerend voor onze medewerkers is dat ze communicatief, kwaliteitsgedreven, flexibel en bereid om te leren zijn en goede tijdsmanagementvaardigheden hebben.

In deze competentie richten we ons op de volgende gebieden:

  • Embedded: met de focus op de ontwikkeling van besturingssoftware op laag niveau. Dit is vaak real-time, maar richt zich altijd op de besturing van hardware-apparatuur (sensoren, aandrijvers).
  • Technical Applications: dit omvat de ontwikkeling van hoogwaardige (niet-real-time) in-product software, wetenschappelijke toepassingen en toepassingen die worden gebruikt voor productontwikkeling en/of tijdens de productie.
  • Web Applications: client/server-gebaseerde applicaties gebaseerd op standaard www-technologieën die zijn gebouwd met behulp van standaard programmeertalen zoals Java, JavaScript/Typescript, C#, Python, etc.
  • DevOps: de bouw en het onderhoud van geautomatiseerde CI/CD pipelines. Dit vereist kennis en ervaring met relevante tools, scripttalen en software-ontwikkelingsinfrastructuur.
  • Software Test & Integration: voordat een softwaresysteem kan worden geleverd, moeten de componenten ervan worden geïntegreerd en getest aan de hand van de vereisten. Dit team richt zich op het bouwen van software-deliverables uit de individuele componenten, het (geautomatiseerd) testen, de ontwikkeling van testautomatiseringskaders en de productrelease.

Onze software technology vacatures

What makes your heart beat faster? Seizing every opportunity. Een mooi vooruitzicht in je carrière draait om meer dan werk. Dat gaat ook over persoonlijke ontwikkeling en plezier in wat je doet. Als je bijdraagt aan baanbrekende technologie, maar bijvoorbeeld ook tijdens een pubquiz. Wij kijken samen met jou wat bij jou past en wat jij nodig hebt. Dát is voor ons 'tech with a heartbeat'!

Bekijk alle vacatures